Jump to content
Δασκαλάκη Μαρία

Golf 6 Tsi 122hp Πρόβλημα με το DSG7 για 2η φορά

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! 

Θα ήθελα τη γνώμη σας, έχω ένα Golf 6 του 2009 αυτόματο DSG7 το οποίο για 2η φορά χθες έκαψε τη μεγατρονική πλακέτα. Την πρώτη φορά ήταν το 2013 που κάηκε ενώ πήγα να βάλω μπρός (μου έλεγε συνέχεια μετακινείτε το λεβγέ στο P/Ν ενώ ήτανσ το P οπότε δεν έπερνε καν μπρος και έφερα οδική βοήθεια). Τότε μου το έβαλαν σε μια εγγύση καλής θέλησης και γλύτωσα τα 1650 ευρώ της αντικατάστασης της μεγατρονικής. Χθες ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν ακούω ένα ήχο σαν να πέφτει ασφάλεια και μπαίνει το αμάξι στο νεκρό, σταματώ στην άκρη και συνειδητοποιώ ότι όπου και να μετακινήσω το λεβγέ όλα P,N,R,D,S απλά αναβοσβήνουν και το αμάξι είναι στο νεκρό. Ξάνά πάλι οδική βοήθεα και αντιπροσωπία (καρέντα Ηρακλείου Κρήτης). Μου λένε πάλι λοιπόν ότι φταίει η μεγατρονική, 3χρόνια μετά την αλλαγή της προηγούμενης και ότι δεν υπάρχει πια εγγύηση καλής θέλησης και θέλουν 1650 ευρώ. Τι μου προτείνετε να κάνω με το θέμα αυτό? Είναι τόσο προβληματική η μεγατρονική που κρατάει 3 χρόνια και καίγεται ή είναι αλλού το πρόβλημα στο αμαξι μου? Πως να εμπειστευτώ το σέρβις της αντιπροσωπίας και τι θα κάνω. θα αλλάζω εγκεφαλο κάθε 3 χρόνια? Πως θα φτιάξω δωρεάν μια ζημιά η οποία είναι καθαρά εργοστασιακή?

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Το τζάμπα στις αντιπροσωπειες φεύγει με την λήξη της εγγύησης... ψάξε για κανένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αφου έτσι και αλλιώς κανείς δεν σου εγγυάται για το γνήσιο μετά την διετία.

Link to comment
Share on other sites

για να καιει συνέχεια την πλακέτα ΣΙΓΟΥΡΑ δε φταίει η πλακέτα, όσες και να βάλεις θα τις κάψει. Αυτο είναι το μόνο σίγουρο.

πρέπει να κανεις έρευνα αγοράς να βρείς τον καλύτερο εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο για DSG και να το εξετάσει διεξοδικα, Κάπου υπάρχει καποιος προβληματικός ρελές/ασφάλεια που προκαλεί το πρόβλημα.

 

είχε βάλει κανένας ποτέ χέρι στις ασφάλειες/ρελέδες?

Edited by turbomaniac
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.