Vempire_G4 Posted October 24, 2016 Report Posted October 24, 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Καινούριος στην παρέα και βλέπω πολλά ενδιαφέροντα θέματα στο forum σας, που θα μελετήσω!!! Θα ήθελα να μοιραστώ μια πατέντα που έκανα στο αυτοκίνητο, που μπορεί να ενδιαφέρει πολλούς. Το κόστος είναι μικρό μιας και το tablet είναι ένα φθηνό 7'' 3g με gps. https://www.youtube.com/watch?v=8YlXSjcia4k 2 Quote
RAF JOHN Posted October 24, 2016 Report Posted October 24, 2016 Αρχικά καλός μας ήρθες από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη που κάθε φορά που έρχομαι δεν θέλω να φύγω..... Ωραίο το video αλλά γιατί να κάνεις όλο αυτό και απλά μα μην πάρεις μία βάση (κινέζο) να την βάλεις είτε στον αεραγωγό είτε στο τζάμι... Quote
Vempire_G4 Posted October 24, 2016 Author Report Posted October 24, 2016 Μου κάθετε καλύτερα στο μάτι!!! Δοκίμασα με βεντούζα και δεν μου άρεσε γιατί κουνιόταν πολύ το tablet. Με βάση για το αεραγωγό δεν το δοκίμασα, γιατί μου έκατσε πολύ καλά στο ντουλαπάκι! Ύστερα, νομίζω ότι είναι και πιο λειτουργικό εκεί γιατί θα περάσω κρυφά τα καλώδια τροφοδοσίας και auxin και δεν θα φαίνεται τίποτα! 1 Quote