Jump to content
dennispapadopoulos

1.2 TSI Maximum Χιλιομετρα

Recommended Posts

Υπαρχει καποιος που λογω δουλειας κλπ. να εχει κανει παρα πολλα χλμ. με τον εν λογω κινητηρα; Θελω να δω περιπου ποσο αντεχει. Ή αν υπαρχει καποιος που ο κινητηρας του να εχει "παραδωσει το πνευμα" λογω χιλιομετρων.

Link to comment
Share on other sites

Κολλητος μου που το εχει το μοτερ σε leasing golf 6, το εχει 3 χρονια, του το δωσανε με καποια km γραμμενα, τωρα πρεπει να εχει αν οχι πανω απο 200000Km σιγουρα τα κοντευει, km τα ποιο πολλα εθνικη πατημενα 160-180km, βλαβες δεν εχει βγαλει απο οσο ξερω, απο βδομαδα το δινει για να του δωσουν 7αρι diesel. Μεσα μυριζει ακομα καινουριο, σιγουρα θα κατεβουν τα km στα μισα και θα χρυσοπουληθει...

Edited by dasauto
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγώ το έχω 6 χρονια το αμάξι με αυτό το μοτέρ. Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Τα πρώτα 4 χρόνια μου βγαλε αρκετα προβλήματα (καδένα, σβήσιμο στη νεκρά, "αναβαθμιση" κινητηρα κλπ που αναφερονται στο section ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ αυτου του forum). Έχω κάνει ήδη 95.000km.

Link to comment
Share on other sites

Επανέρχομαι στο θέμα. Από ότι βλέπω στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* το πιο δουλεμένο αμάξι με 1.2 tsi 105hp είναι ένα skoda roomster με σχεδόν 200.000χλμ αυτή τη στιγμή. Για να δούμε. 

Link to comment
Share on other sites

polo tsi me 106.000km μόνο καδένα εβγαλε και στην αντιπροσωπία μετά από φασαρία μου την άλλαξαν μαζί με τα περιφερειακά του ενα 150αρι

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.