Jump to content

Recommended Posts

Βρε αθεόφοβοι :p censoring ακόμα και σε p.m? Να μην πούμε στο φιλαράκι μας έλα ρε μ***κα πως πάει το project, π.χ. Στην επόμενη συνάντηση να ξέρετε θα πετάγομαι σε όποιον αλήτη ξεστομίζει τέτοιες πεζοδρομιακές λέξεις και θα λέω πιπέρι.

Επίσης, δεν θέλετε δημόσια να γράφονται εμπορικά urls συμπεριλαμβανομένων urls αγγελιών, κατανοητό, ας πούμε, αν και θα έπρεπε να γίνεται ένας διαχωρισμός εδώ ανάμεσα στα spam links που συνήθως ποστάρονται από bots, και στα links που απλά τυχαίνει χάριν κουβέντας να ποστάρονται, αλλά δεν έχουν πρόθεση διαφήμισης. Θα μου πείτε το σύστημα διαχείρισης δεν μπορεί να κάνει τέτοιους διαχωρισμούς, ωραία ας γίνεται λοιπόν η διόρθωση manually. Αλλά ρε παίδες, και σε p.m? Από πού πήρες ρε φιλαράκι τα λάστιχα, από το *@*@* φρέσκα λάστιχα άψογη εξυπηρέτηση, φίλε με κλειστά μάτια. Αστεράκια, παπάκια και μπεκάτσες.

Μόλις βρω χρόνο θα κάτσω να σας γράψω πώς θα κάνετε και την ενότητα των βελτιωμένων ένα εκατομμύριο φορές φιλικότερη στον OP και στους αναγνώστες και θα την αναβαθμίσετε σε αξιόλογη πηγή γνώσης τόσο για αυτούς που ενδιαφέρονται εγκυκλοπαιδικά και κυρίως για όσους επιθυμούν να προβούν σε όμοιες ή παρεμφερείς βελτιώσεις, ενώ παράλληλα και ο ίδιος ο OP μπορεί να επωφεληθεί πραγματοποιώντας αλλαγές που δεν γνώριζε ή δεν είχε σκεφτεί. ;)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

DarkX όπως πολύ σωστά είπες το σύστημα δεν είναι εφικτό να διαχωρίσει πότε και σε ποιο τμήμα αυτού αναφέρεται μια μη κόσμια λέξη ή κάποιο url. Για αυτό και τα φιλτράρει σε κάθε περίπτωση. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο smart forum που να μπορεί να το κάνει.

Ωστόσο μπορείς να στείλεις τις προτάσεις σου είτε δημόσια είτε απευθείας στον διαχειριστή της κοινότητας (doggy) για να δει ποιες από αυτές μπορούν να εφαρμοστούν.

 

 

Link to comment
Share on other sites

για το censoring δεν το ηξερα..χαχαα..αλλα για τις προτασεις κατα την γνωμη μου, να συζητηθουν δημοσια..

βεβαια ο doggy αποφασιζει..

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Τα ερωτήματα απαντήθηκαν ήδη. 

Όσο για τις παρουσιάσεις, μπορείτε όλοι κάλλιστα να χρησιμοποιείτε και το Garage στο οποίο μπορούν να γίνουν άνετα παρουσιάσεις με τις λεπτομέριες στο τι έκανε ο καθένας και δίνεται και η δυνατότητα για σχόλια. :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.