Jump to content
AUDI7

Η RS γκάμα της Audi θα διπλασιαστεί μέχρι το 2018!

Recommended Posts

Στις αρχές του έτους, ο πρόεδρος της Audi Αμερικής, Scott Keogh, δήλωνε ότι η Audi θέλει να επεκτείνει την γκάμα των RS μοντέλων της. Όμως για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα την διπλασίαζε!

Αυτή τη στιγμή, η Audi έχει 7 RS μοντέλα: τα δύο TT, ανοιχτό και κλειστό, το A3, το Q3, το A6, το A7 και φυσικά, το R8. Ο Stephan Winkelmann, που έφυγε από την Lamborghini για να αναλάβει την Audi Sport τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, λέει ότι σε αυτά, θα προστεθούν 8 ακόμα μοντέλα! Φυσικά δεν αποκάλυψε ποια θα είναι αυτά, αλλά θα είναι 8 και θα έρθουν να προστεθούν στην γκάμα μέσα στους επόμενους 18 μήνες! Γενικά, ο Winkelmann κράτησε καλά κρυμμένα τα χαρτιά του, αποφεύγοντας να αποκαλύψει οτιδήποτε ουσιώδες πέραν της επέκτασης της γκάμας. Το μόνο που σχολίασε, είναι ότι η RS γκάμα δεν ακολουθήσει την κατεύθυνση που έχει επιλέξει η AMG.

"Δεν πρόκειται να κάνουμε ότι κάνουν. Έχουμε πολλά σχέδια αλλά δεν τα αποκαλύπτουμε ακόμα. Είναι καλύτερα να υπόσχεσαι λίγα και να κάνεις πολλά."

Σε αυτό το τελευταίο δεν έχει άδικο. Όμως να σημειώσουμε ότι οι πωλήσεις της AMG έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας τα 80.000 κομμάτια, ενώ η Audi ελπίζει να πουλήσει 20.000 φέτος.

 

Πηγή Autoblog.gr

λ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.