Jump to content
charger

Επιλογή Passat

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα,

μερικές ερωτήσεις έχω σχετικά με τα passat-ακια..-)

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα και είμαι διχασμένος μεταξύ δύο γενεών. Θέλω να πάρω ένα του 2010 ή 2011. Η αλλάγή μοντέλου πότε πραγματοποιήθηκε?

Του 2010 θα είναι R-line, του 2011 κάποιο απλό. Απο μοτέρ θέλω το 1.8. Το συγκεκριμένο μοτέρ είναι αξιόπιστο? Είναι σωστές οι πληροφορίες μου οτι έχει καδένα αντί για λουρί χρονισμού?

Σασμάν αν βρω αυτόματο το προτιμώ. Του 2010 εχει 6αρι και του 2011 7αρι? Διαφορά αξιοπιστίας? Εσείς ποιο θα προτιμούσατε?

Γενικά ποιο μοντέλο προτιμάται απο όλες τις απόψεις? Απο πλευράς εξοπλισμού έχουν διαφορές οι γενεές?

Ευχαριστώ

 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας αλλά όσο και αν έψαξα, δεν βρήκα κάποιο ή κάποια θέματα που να μου λύνουν τις απορίες μου.
Είχα ψάξει πρίν την απάντηση σας αλλά έψαξα και μετά την απάντηση σας. Δεν κατάφερα να λύσω τις απορίες μου. Πάντως για να λέτε οτι υπάρχουν ανοιχτά θέματα που καλύπτουν τα ζητήματα μου κάτι παραπάνω θα ξέρετε.

Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντηση σας και σας υποσχομαι ότι θα συνεχίσω το ψάξιμο...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και πάλι. Αφού δεν βρήκες κάτι για τα ερωτήματα θα απαντήσω σε κάποια που γνωρίζω.  To 2010 άλλαξε το μοντέλο και από το 3c2 ( β6) μεχρι 2010 πήγαμε στην επόμενη γενιά. Καταλαβαίνεις πως αυτό  είναι βασικό για την τιμή του αυτοκινήτου (αυτό με τις εκδώσεις θέλει λίγο ψάξιμο γιατί έχει βγει και το facelift το 2010 οπότε κάτσε ψάξε βιβλιογραφία για να μην σε πιάσουν κότσο στην πώληση)... Για την καδένα που ρωτάς μέχρι και το 2010 (β6) έχει αλυσίδα (μετά δεν ξέρω).  Για το σασμαν dsg παίζει να βρεις και 100 post όχι μόνο για dsg se passat τσέκαρε και σε άλλες ενότητες (εγώ θα έπαιρνα χειροκίνητο) . Ο 1,8 tsi στα περισσότερα παιδιά αρέσει αλλά από θέμα αξιοπιστίας δεν νομίζω να έχει κανείς πάνω από 200 χιλ χιλ για να πάρεις απάντηση... Πάντως τσέκαρε γιατί έχει αρκετά Post για 1,8τσι. Αυτά το ολίγα από εμένα. Στην ερώτηση πιο passat να πάρεις σου απαντώ το β6 1,8tsi 2008-2010. Ο λόγος είναι ότι θα το βρεις πιο οικονομικά από τα πιο καινούργια, επίσης στο forum θα βρεις άπειρο  know how και θα είσαι οκ.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πραγματικά που μοιράστηκες μαζί μου τις γνώσεις σου και κυρίως γιατί σπατάλησες χρόνο για να τις γράψεις...

οποιαδήποτε απάντηση και απο άλλα μέλη, φυσικά είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη

Καλό βράδυ

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.