Jump to content
RAF JOHN

DA Power System

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν λίγο καιρό είδα αυτό το μαραφέτι http://www.meguiars.com/en/dapowersystem/#lxgq29YHcQATRzdU.97 και μου άρεσε σαν λύση οικιακή για ένα κέρωμα ίσως αργότερα ένα γυάλισμα, όλοι έχουμε ένα τρυπάνι  στο σπίτι. Δεν μιλάμε για αγορά από κατάστημα γιατί έχει την απαράδεκτη τιμή των 129 ευρώ αλλά για internet γύρο στα 75.  Δεν θέλω να πάω στην λύση του αλοιφαδόρου γιατί με 70 ευρώ δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο άσε που μετά πρέπει να ψάχνεις να βρεις pads. Σαν εργαλείο νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο στην χρήση και ίσως και πιο ακίνδυνο από τον αλοιφαδόρο.  Το έχει αγοράσει κανένας??? Το έχει δουλέψει  κανείς ??? 

Link to comment
Share on other sites

Το πήρα ναι απλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα λόγο καιρού...  Το πήρα 70 ευρώ από e bay. Αν θες περίμενε να το χρησιμοποιήσω και να σου πω εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

On 31/1/2017 at 11:14 ΜΜ, astrapcian said:

Περιμένω με ανυπομονησία...

Στάλθηκε από το Lenovo X2-CU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Καλησπέρα .... Το χρησιμοποίησα σήμερα πρώτη φορά είναι αρκετά καλό το μόνο σημείο που με δυσκόλεψε ήταν η οροφή (γιατί πρέπει να είναι κάθετα) κατά τα άλλα είναι οκ σαν χρήση.... Μόνο για να μην κουραστείς να βρεις τα pads πάρε και αυτά μαζί με το da power, στο λέω αυτό γιατί το μαγαζί που έχουμε στην Λαμία δεν τα έχει και πρέπει να ξανακάνω παραγγελία για να πάρω το κόκκινο και το μαύρο pads.  

Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο  είμαι στην διάθεση σου.

Link to comment
Share on other sites

Θα το πάρω και εγώ... Αφού είσαι ευχαριστημένος. Δεν έχω κάτι να ρωτήσω γιατί είμαι λίγο άσχετος από αλοιφαδορους... Αύριο θα κάνω παραγγελία και μόλις έρθει και το δοκιμάσω θα γράψω εντυπώσεις..

Στάλθηκε από το Lenovo X2-CU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.