Jump to content
geopaokgr

ΛΑΜΠΑΚΙ EPC , CRUISE CONTROL OFF ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ/ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΣΕ PASSAT B6 2006

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό έχω ένα θεματάκι με το passat μου. Άναψε στην οθόνη η κίτρινη λυχνία EPC και έχει απενεργοποιηθεί μόνιμα το CRUISE CONTROL (Ανάβει ένα θαυμαστικό μόνιμα δίπλα από την ένδειξη του) .Στο συνεργείο που το πήγα και το βάλαμε στον εγκέφαλο έδειξε ως αιτία τον αισθητήρα-διακόπτη του φρένου που στο μοντέλο αυτό βρίσκεται στο χώρο του κινητήρα (κάτω από το δοχείο των υγρών φρένων) και όχι στο πεντάλ του φρένου. Παραγγέλθηκε καινούργιο ανταλλακτικό (ΚΩΔ: 5G0 698 459), περάστηκε, μηδενίστηκε  το σφάλμα με το διαγνωστικό και η λυχνία εσβησε και το cruise control δούλευε κανονικά.Μετά από λίγη ώρα οδήγησης δυστηχώς πάλι τα ίδια .Ξανά στο διαγνωστικό με το ίδιο πόρισμα (Bremslichtschalter, unplausibeles Signal), δηλαδή βγάζει προβληματικό το διακόπτη.Έχει μήπως τύχει σε κάποιον το ίδιο πρόβλημα; Προς το παρών ο μάστορας εκτύπωσε την όλη κατάσταση από το διαγνωστικό και θα κάνει μία ερώτηση στην VW στην Γερμανία.Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει........

Link to comment
Share on other sites

Πηγαινε στην αντιπροσωπεια και θα σου πω γιατι, θεωρω οτι μεχρι να το φτιαξεις δε θα πληρωσεις τιποτα σε πειρματα που κανουν ενω ο μαστορας αμα παραγγειλει ανταλλακτικο πρεπει να το πληρωσεις.

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο πρόβλημα με το passat 1600 μοντέλο 2000 ....έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο ;Δεν είναι απο πολλαπλασιαστή ουτε λάμδα .

Link to comment
Share on other sites

Δες ( στην αντιπροσωπία ) μήπως φταίει το λογισμικό του εγκεφάλου.

Ισως θέλει αναβάθμιση 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.