Jump to content
AUDI7

Με 450 άλογα και 600 Nm τα Audi RS4 και RS5

Recommended Posts

Πρόσφατα από παρουσίαση που έγινε σε εκδήλωση των αντιπροσώπων της γερμανικής εταιρίας στην Νορβηγία, διέρρευσε ότι τα RS4 Avant, RS5 Coupe και RS5 Sportback θα διαθέτουν κάτω από το καπό τους, τον V6 2,9-λιτρων κινητήρα της νέας Panamera 4S, που θα έχει μεγαλύτερη απόδοση απ’ότι έχει το supersedan της Porsche.

Να θυμίσω ότι η απόδοση του κινητήρα στην Panamera 4S φτάνει τα 440 άλογα και 550 Nm, με αυτή των νέων RS μοντέλων να φτάνει 450 άλογα και 600 Nm. Έτσι, για τα 0-100 χλμ/ώρα αναμένεται να τα κάνουν σε λιγότερο από 4 δευτ., με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα, ενώ όταν ο πελάτης επιλέξει το προαιρετικό σπορ πακέτο, αυτή θα φτάνει τα 280 χλμ/ώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το RS5 θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο, και το RS4 Avant στην αντίστοιχη της Φρανκφούρτης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η παραγωγή του RS4 Avant αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2017, με το πρώτο RS5 Coupe να βγαίνει από την γραμμή παραγωγής τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Πηγή Autoblog.gr

ffff.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.