Jump to content
corsar7

2din 8inch ebay

Recommended Posts

παιδες καλησπερα.ειμαι στο οριο να παραγγειλω αυτη την οθονη http://www.ebay.com/itm/282312909941.διαβασα οσα περισσοτερα θεματα σας για τα προβληματα με την μπαταρια που παρουσιαζονται...αλλα ακρη εντελως δεν εβγαλα..οποιος εχει ορεξη ας μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω κατα την εγκατασταση ωστε να μην εχω θεμα μιας και κυριως κινουμε με μηχανη.επισης θεμιτο θα ηταν και καποιο τηλ καποιου που εχει σχοληθει για να μου λυσει τις οποιες αποριες.Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

να σημειωσω πως το τιμονι μου δεν εχει χειριστηρια ....αν και η πηγη ερχεται με can bus...αν δεν το συνδεσω πουθενα θα εχω θεμα?παιζει αλλου δηλαδη το can bus η ειναι μονο για χειρισμο απο το τιμονι?

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν συνδεθεί στο canbus όταν τραβάς το κλειδί δεν θα σβήνει. Δεν θα βλέπεις θερμοκρασίες κλιματιστικού και ανοιχτές πόρτες κλτ (αν τα υποστηρίζει το μηχάνημα)

Επίσης θα χρειαστείς αντάπτορα για κεραία και πλεξούδα.

Link to comment
Share on other sites

οποτε το συνδεω κανονικα...πλεξουδα δεν κανει αυτη που δινει??ειναι μια iso μαζι με τον can bus.εχεις εικονα για το θεμα με το ρουφηγμα της μπαταριας?σε ευχαριστω για την απαντηση σου

Link to comment
Share on other sites

Αν βγάλεις αυτό που έχεις τώρα θα δεις τις φύσες και τις συγκρίνεις με το νέο. Εφόσον ταιριάζουν είσαι έτοιμος χωρίς να χρειάζεται κάτι. Δεν φαίνεται καλά στην εικόνα του κινέζου τις έχει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.