Jump to content
cjgeorgio

R8 (NGK) Πολλαπλασιαστές

Recommended Posts

Έχει βάλει κανένας πολλαπλασιαστές από R8 και αν ναι είδε διάφορες; Με όσους έχω μιλήσει είναι 50-50. Κάποιοι είδαν διαφορά κάποιοι δεν είδαν τίποτα. 

Link to comment
Share on other sites

Παίζει ρόλο το μοτέρ, το setup και το πρόγραμμα. Εγώ αν και κονσέρβα είδα σημαντική διαφορά και ως εκ τούτου τους συνιστώ, μιλάμε για τους κόκκινους NGK τους U5014. Μακάρι να είχα μετρήσει κιόλας να σου έλεγα ακριβές νούμερο αλλά έτυχαν πολλά μαζί και δεν έχω προλάβει. Με τους μαμά είχα βγάλει 366 με ψηλή εισερχόμενη που με έριξε μερικές μοίρες. Την διαφορά με τους NGK την έχω νιώσει καταρχήν στο κάθισμα γιατί είναι τέτοια που την καταλαβαίνεις, και στη συνέχεια από πατήματα και τα αποτελέσματα που φέρνω. Εσένα ειδικά που φοράς custom πρόγραμμα, ίσως ο Κρίτωνας σου δώσει και μερικές μοίρες ακόμα με τους NGK και να πάρεις ακόμα περισσότερα. Ρώτησέ τον πριν τους βάλεις λογικά θα σου πει να τους βάλεις.

+1 για τους R8 NGK από μένα.

Link to comment
Share on other sites

Λογικά και ετσι όπως είμαι πιστεύω θα δω μία διαφορά. Δεν έβαλα γιατί αρκετά άτομα που έβαλαν σε πιο μικρά setup από το δικό μου με είπαν δεν είδαν διαφορά. Το καλοκαίρι θα κάνω την κίνηση να βάλω πάνω.. 

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά τα φώτα σας. Έχει ακουστεί ότι παίζουν πολλοί κινεζικοι NGK u5014 στην αγορά. Υπάρχει κάποιο σημάδι που μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους original από τις μπανάνες?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.