Jump to content
Zoi

Πεταλουδα γκαζιού polo 2002

Recommended Posts

Γειά  σας θα ήθελα τα φώτα σας. Διαθέτω ένα polo του 2002 1.4 . Το πήρα πέρσι από ένα φίλο γνωρίζοντας ότι μελλοντικά θα αλλάξω κρεμαγιερα αλλά το πήρα πολύ φτηνά ωστόσο το αμάξι είναι πολύ καλά συντηρημένο με τα σέρβις στην ώρα τους κτλ.  Μετά απο καιρό άρχισε να ανάβει κατά καιρούς το λαμπάκι της μηχανής και το epc. Το πήγα στο συνεργείο μου είπε ότι δεν είναι κάτι μου είπε για την βαλβιδα egr αν δεν κάνω λάθος.  Σήμερα μετά απο ένα χρόνο εκεί που οδηγούσα έχασα το γκαζι μου έπεσαν οι στροφές το εσβήσα το έβαλα ξανά εμπρός και μια χαρά . Πήγα πάλι μου είπε  ότι είναι η πεταλούδα μου την καθάρισε και μου είπε ότι ακόμα έχουμε δρόμο για να την αλλάξουμε.  Το ξαναέπαθα μετά από κανένα μηνα.  Να σημειώσω ότι από την αρχή δεν παίρνει πάντα εμπρός με την πρώτη.  Θεωρώ αυτό το θέμα με τι γκαζι ειναι σοβαρο καθώς αν το πάθω σε καμμια προσπέραση θα έχουμε σοβαρά θέματα. Απλά επειδή διαθέτω κάποιες ψιλό γνώσεις για τα αμάξια ίσα ίσα να μην με κοροϊδεύουν μάστορες (συν ότι οι δύο πολυ καλοί φίλοι είναι στο χώρο των ανταλλακτικων και στρέφομαι στην γνώμη τους) διάβασα από εδώ ένα παιδί με παρόμοιο πράγμα σε polo 2002 ότι μπορεί να μην ειναι η πεταλούδα.  Ποια είναι η γνωμή σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα 

Έχεις συναγερμό στο αυτοκίνητο;

Έπαθα που λες μια φορα τέτοιο σκήνικο κ με άφησε στο δρόμο το αυτοκίνητο (vw polo 2000) τελικά ήταν ο συναγερμός που μου έκοψε το ρέυμα επειδή ο έξυπνος που το έβαλε ...τα έκανε κουβάρια τα καλώδια με αποτέλεσμα να τα κουνήσω καταλάθος κ να μου κόψει το ρέυμα στους πολλαπλασιαστές ...να είναι κάτι παρομοιο? να μη σε πάρω στο λαιμό μου..απλά λέω μήπως! η όντως μπορεί να θές καμια πεταλούδα η μπορεί να είναι απο ρέυμα! ψαξτο λίγο καλύτερα μη το αφήσεις μέχρι να το ξαναπάθεις.

και όταν βρεις το πρόβλημα γραψε μας να δούμε τι ήταν τελικα...

:)

Link to comment
Share on other sites

Το έπαθα 3 φορές συνολικά δύο αφού μου καθάρισε την πεταλούδα. Το πρόβλημα ξεκίνησε το Νοέμβριο.  Ναι έχω συναγερμό αλλά δεν λειτουργεί. Σκοπεύω να το φτιάξω μέσα στο μήνα σίγουρα.  Θα ενημερώσω.  Ευχαριστώ ☺

Link to comment
Share on other sites

η egr απλα βουλώνει και δεν βγαζει πρόβλημα.

αμα ξανανάψει, σημείωσε ακριbως τους κωδικούς της βλάβης και ανέβασε τους εδω

Υποψιάζομαι οτι καποιο πρόβλημα έχει η πεταλούδα σου

δοκίμασε να την καθαρίσεις καλά και να ρίξεις σπρευ επαφών στη φίσα της.

αν δε στρώσει και παλι, δοκιμασε για λίγο καιρό καποια άλλη πεταλούδα. Αν με τη νεα πεταλούδα δε κανει πρόβλημα, αγόρασέ τη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ ευχαριστώ ! Ποια είναι η γνωμή σας για τη μίζα που δεν παίρνει ευκόλα μπροστά . Όταν παίρνει κάνει σαν πετρέλαιο . Επίσης ποια είναι η γνωμή σας για μεταχείρισμένη πεταλουδα να μπω στο κόπο να ψάξω ?

Link to comment
Share on other sites

μπορει να είναι πολλες αιτιες που δε παιρνει ευκολα μπροστα όχι μόνο μίζα.

Τα μπουζι σου πόσο καιρό έχεις να τα αλλάξεις? αν έχεις πάνω απο 30-40.000 χλμ, πιθανό να ναι και απο αυτό.

 

 

θα έλεγα να μπεις στον κόπο για μεταχειρισμένη, αμα δοκιμάσεις μια και διαπιστωσεις οτι πράγματι είναι αυτο το πρόβλημα.

 

Link to comment
Share on other sites

Μπουζί άλλαξα το Μάη έκανα το μεγάλο σέρβις ιμάντα κτλ. Τελικά πεταλουδα είναι θέλει αλλαγμα . ωστόσο θα το πάω και σε έναν ηλεκτρολόγο ηλεκτρονικό για σίγουρα.  

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν άλλαξα πεταλουδα έβαλα μεταχείρισμένη ως τώρα όλα καλά.  Βέβαια προέκυψε κ αλλά . άλλαξα τακακια Εντάξει φυσική φθορά και δισκόφρενα.  Το πολακι φυσάει !!!

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά φθηνά κατά την γνώμη μου 200 συνολικά, 110 τα φρενα 90 η πεταλουδα. Η καινούρια πεταλουδα θα κόστιζε κοντά στα 290 μόνο το ανταλλακτικο. Οπότε γι αυτό πιστεύω οτι μου βγηκε φθηνα. πηγαίνω σε ένα συνεργείο της γειτονιάς.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.