Jump to content
DrunknMunky

Polo 6N2 100hp

Recommended Posts

Χαιρετω ολο το forum!! Ονομαζομαι Γιωργος ειμαι 24 χρονων και μεχρι χθες ημουν κατοχος ενος polo 6n2 100hp. Λεω ημουν γιατι χθες καθως επαιρνα τον δρομο της επιστροφης για την πολη μου ενας κυριος αποφασισε να αλλαξει το λαστιχο του σε στροφη πανω σε τυφλο σημειο χωρις προειδοποιητικο τριγωνο πιο πριν!....Αποτελεσμα...εγω να χανω τον ελεγχο, να χτυπαω πλαγιομετωπικα με αυτοκινητο αντιθετης πορειας και να βρισκομαι με τις ροδες στον ουρανο μετα απο 3 τουμπες! Ευτυχως κανεις δεν επαθε τιποτα και εγω βγηκα με 2 γρατσουνιες! Καπως ετσι εληξε αυτη η αγαπη που κρατησε 1μηνα με το πρωτο μου αυτοκινητο! Σημερα βρισκομαι ξανα στην αναζητηση αγορας ενος ιδιου αυτοκινητου καθως εκτος απο στιβαρο στο δρομο και ασφαλες (αφου ολα τα συστηματα που διεθετε το αμαξι λειτουργησαν αψογα abs, αεροσακοι) τοσα χρηματα μπορω να διαθεσω! Μετα απο αυτο το μακρυ ποστ θελω να ρωτησω πως μπορω να ξεχωρισω με μια γρηγορη ματια τα 75 απο τα 100 αλογα! Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για το σεντονι!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, καταρχήν καλώς ήρθες στο Club! Χαίρομαι που είσαι καλά, εσύ και όλοι οι άλλοι γύρω σου στο συμβάν! Νιώθω τον πόνο σου και σε καταλαβαίνω, αλλά αφού είσαι καλά όλα τα άλλα φτιάχνονται. Είμαι και εγώ, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, ερωτευμένος με το αμάξι μου, όπως και εσύ και κάτι τέτοια μας είναι ιδιαίτερα οδυνηρά.

Στο θέμα σου τώρα, δεν νομίζω ότι υπάρχει εμφανής διαφορά στους δύο κινητήρες. Η καλύτερη λύση σου είναι η άδεια κυκλοφορίας. Εκεί αναγράφονται η ισχύς σε KW. Εσύ απλά πρέπει να τσεκάρεις ότι αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου είναι ίδιος με αυτόν που αναγράφεται στη κάρτα. 

Link to comment
Share on other sites

περαστικα. μπορει να ακούγεται τετριμένο, αλλα όπως είπε και το άλλο μέλος, θα μπορούσε να ταν πολύ χειρότερα, απο το να μεινεις ανάπηρος σε καροτσάκι για όλη σου τη ζωή μέχρι και να σε κλαίνε τα προσφιλή σου άτομα...

ολοι μας θα πρέπει να προσαρμόζουμε την ταχύτητα μας έτσι ωστε να είμαστε έτοιμοι να ακινητοποίησουμε το αμάξι μας ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να παρουσιαστεί στο δρόμο (απο αδέσποτο γαϊδουράκι, μέχρι άλλα ζωάκια που κυκλοφορούν στους δρόμους) και πίστεψε με μόνο το 3% απο εμας κινείται με ταχύτητα τόσο χαμηλή ωστε να προλάβει να αντιδράσει έγκαιρα)

στο θεμα μας τώρα το 100αρι μοτερ έχει λιγο διαφορετικό  καπάκι εκκεντροφόρων απο το 75αρι (σαν να ναι πιο φουσκωμένο).

λειτουργικά, το 100αρι έχει μεγαλύτερη πεταλούδα, πιο ογκώδη πολλαπλή εισαγωγής και πιο άγριους εκκεντροφόρους. 

 

με το νουμερο κινητηρα βεβαια, είναι το πιο αξιοπιστο να δεις, όπως είπε και ο φίλος απο πάνω.

Link to comment
Share on other sites

Ημουν εντος του οριου και ο κυριος ηταν 37 μετρα απο την αρχη της στροφης(τυφλο σημειο). 30 μετρα ηταν το φρεναρισμα και παλι καλα δεν επεσα πανω του γιατι θα ειχε γινει κιμας! Περασμενα ξεχασμενα πλεον και αφου παταμε στα ποδια μας και εγω και ο κυριος που ερχοταν απο αντιθετα (3 μεσα στο αμαξι mercedes καραβαν αναμεσα τους και κοριτσακι οχι πανω απο 13) και τα χτυπηματα μας δεν ειναι μεγαλυτερα απο παιδακι που επεσε με ποδηλατο ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. Παμε πισω στο θεμα! Διαφορες που εχω παρατηρησει εγω προσωπικα απο αλλα αυτοκινητα του car σε σχεση με το δικο μου (που δηλνουν 100 αλογα) ειναι οτι μερικα εχουν πισω ταμπουρα και τα κοκκινα ξεκιναν απο τις 5900 και 220 κοντερ αντιθετα με το δικο μου που ειχε κοκκινα 6500 και 240 κοντερ! αυτα νομιζω ειναι 75αρια η κανω λαθος?

Link to comment
Share on other sites

δε σου πα οτι φταίς κι όλας :unknw:, απλα άμα ήξερε ο κόσμος (όπως δυστυχώς έμαθες εσύ) πόσο έυκολο είναι να γίνει η στραβή θα πήγαινε με 20-30 χλμ το πολύ μέσα στην πόλη...ή θα οδηγούσε μόνο αν υπήρχε απόλυτη ανάγκη. Αλλωστε βλεπετε τι οδηγάνε εκεί έξω. Το 1/10 περίπου είναι για ψυχιατρικό εγκλεισμό...

 

αυτα με τα νωρις κοκκινα είναι 75αρια μιας και τα 75 αρια έχουν κόφτη στις 6 και κάτι το πολύ . για το κοντερ δε ξερω.

 

Edited by turbomaniac
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.