Jump to content
kouliss

Οδηγίες για τις "Αγγελίες"

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

Το Hellenic VWClub χρησιμοποιεί ένα λογισμικό οργάνωσης των Αγγελιών προκειμένου να είναι ευκολότερη η αναζήτηση για τους χρήστες και παράλληλα να βελτιστοποιηθεί ο τρόπος διαχείριση τους για τους συντονιστές.

Προβολή αγγελιών

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή και η προβολή στο σύστημα αγγελιών γίνεται με την ευθύνη του επισκέπτη της σελίδας, του αγοραστή και του πωλητή. Οι εκπρόσωποι της κοινότητας και της λέσχης δεν μεσολαβούν ή συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στις αγγελίες (πωλήσεις - ανταλλαγές - αγορές).

Για την είσοδο σας στο σύστημα αγγελιών αρκεί να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Αγγελίες, που βρίσκεται στην κεντρική γραμμή επιλογών στην αρχή της σελίδας.

1-read.png

Ο συντάκτης  και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το υπό-σύστημα ερωταπαντήσεων για να δημοσιεύονται πρόσθετες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους.

 

Ανάρτηση αγγελιών

Γενικές πληροφορίες

Υπενθυμίζουμε πριν προχωρήσετε σε ανάρτηση αγγελιών να έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης που διέπουν την επίσκεψη σας στο φόρουμ και τα επιμέρους τμήματα του. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους κανονισμούς!

Οι συντάκτες αγγελιών οφείλουν να αναγράφουν εξ αρχής το κόστος του αντικειμένου, την κατάσταση του, μια λεπτομερή περιγραφή, να εισάγουν φωτογραφίες και τυχόν άλλες πληροφορίες. Αν η τιμή απουσιάζει ή είναι μηδενική τότε οι συντονιστές θα διαγράφουν την αγγελία χωρίς προειδοποίηση.

Πριν προχωρήσετε στην ανάρτηση πρέπει να γνωρίζετε ότι το σύστημα αγγελιών κατηγοριοποιεί τους επισκέπτες σε τρεις ομάδες : τα απλά μέλη, τα VIP μέλη και τους χορηγούς με σκοπό τον προσδιορισμό του χρονικού διαστήματος που η αγγελία τους θα είναι εμφανής, τα σημεία προβολής, και την δυνατότητα ανανέωσης.

Απλά Μέλη
Βασικό πακέτο δημοσίευσης αγγελίας για απλά μέλη με 45 ημέρες κοινοποίησης και χωρίς την δυνατότητα ανανέωσης.

VIP Μέλη
Ειδικό πακέτο δημοσίευσης αγγελίας με 90 ημέρες κοινοποίησης και δυνατότητα ανανέωσης για μια φορά. Επίσης η δημοσίευση καρφιτσώνεται στην αρχή της κατηγορίας. Αφορά δυνατότητα των VIP μελών.

Χορηγοί

Ειδικό πακέτο δημοσίευσης αγγελίας για Χορηγούς με 120 ημέρες κοινοποίησης και δυνατότητα ανανέωσης για μια ακόμη φορά. Επίσης η δημοσίευση καρφιτσώνεται στην αρχική σελίδα του συστήματος.

Δημιουργία Αγγελίας

Από το μενού εξατομίκευσης ή από την σελίδα με τις αγγελίες, κάντε κλικ στο Νέα Αγγελία για να αναδυθεί ο οδηγός ανάρτησης αγγελίας.

1-create.png

Κάντε κλικ στο Επιλέξτε και διαλέξτε την κατηγορία στην οποία ανήκει το αντικείμενο σας και πατήστε Επόμενο για να συνεχίσετε.

2-create.png

Ο οδηγός ανάρτησης θα σας οδηγήσει στην σελίδα εισαγωγής στοιχείων, η οποία περιλαμβάνει 6 ενότητες. Σε κάθε ενότητα έχουν επισημανθεί πεδία τα οποία απαιτούν την εισαγωγή της ζητούμενης πληροφορίας και τονίζονται με το ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. Σε διαφορετική περίπτωση ο οδηγός θα ξεκινά από την αρχή. Ο οδηγός ενδεχομένως να σας εμφανίζει σε κάποια πεδία περιεχόμενο ως υπόδειγμα, Πατήστε Αποθήκευση για να ολοκληρωθεί η δημοσίευση της αγγελίας.

3-create.png

4-create.png

5-create.png

6-create.png

 

Διαχείριση

Κάνοντας κλικ στο βέλος δίπλα από το ψευδώνυμο σας αναδύεται το μενού επιλογών εξατομίκευσης. Μεταξύ αυτών υπάρχουν οι Αγγελίες και οι βασικές επιλογές.

1-menu.png

 

Με εκτίμηση,

η ομάδα Webmasters!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.