Jump to content
godfather

Συναγερμός αυτοκινήτου - γνώμες

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα,

εφ'όσον διάβασα τις γνώμες που υπάρχουν στο club πήγα στους 2 καλύτερους και σε έναν που μου σύστησαν στη Θεσσαλονίκη, ονόματα δεν λέμε.

Ο πρώτος μου πρότεινε να βάλω μη αμφίδρομο συναγερμό δλδ χωρίς τηλεειδοποίηση μάρκας Clifford G5 γιατί λέει είναι οι ποιο καλοί και έχουν και μπλοκάρισμα κινητήρα σε συνδυασμό με ένα GPS - TRACKER.

Ο δεύτερος ανέφερε ότι αυτά είναι παλιά μηχανήματα και εννοείτε ότι πρέπει να βάλεις αμφίδρομο Clifford 3306 με τηλεειδοποίηση και Gps - Tracker  με διαχείριση από εφαρμογή

Και ο τρίτος μου είπε να βάλω επάνω στο κλειδί μάρκας Cobra, σε συνδυασμό με ένα Gps - Tracker, για να μην έχω θέμα με το αμάξι επειδή θα έμπαινε η πλακέτα Can -bus.

Όπως καταλάβατε νιώθω σαν τους ασθενείς που πάνε σε 3 διαφορετικούς γιατρούς και ακούνε 3 διαφορετικά πράγματα και στο τέλος δεν ξέρουν τι έχουν. Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσατε να ξεδιαλύνει το πράγμα.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.