Jump to content
AUDI7

Πρωτιά για την Audi

Recommended Posts

Στην ετήσια κατάταξη αυτοκινήτων που δημοσίευσε η Consumer Reports στις ΗΠΑ, η Audi κατέκτησε την πρώτη θέση για το 2017, σύμφωνα με εκτεταμένη έρευνα.

Η γερμανική φίρμα κέρδισε την πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη αυτοκινήτων στις Η.Π.Α., σύμφωνα με την Consumer Reports, ενώ το Q7 αναδείχθηκε ως το καλύτερο πολυτελές SUV.

Όπως δήλωσε ο Dietmar Voggenreiter, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις της Audi: «Το 2016 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για την Audi στις ΗΠΑ, την τρίτη μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά μας. Αυτή η διάκριση είναι ιδιαίτερα τιμητική για τη μάρκα μας και αποτελεί ένα κίνητρο για να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους πελάτες μας στις ΗΠΑ διαθέτοντας τα πιο σπορ, τα πιο αποδοτικά, τα πιο καινοτόμα και τα καλύτερα τεχνολογικά εξοπλισμένα αυτοκίνητα στον κόσμο».

Η online έκδοση του Consumer Reports ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του «Ποιες μάρκες κατασκευάζουν τα καλύτερα οχήματα» και σύμφωνα με την έρευνα η Audi είναι ο νικητής, ακολουθούμενη από την Porsche στη δεύτερη και τη BMW στην τρίτη θέση. Επιπλέον, η έρευνα περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες: ικανοποίηση ιδιοκτήτη, δοκιμή στο δρόμο, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η Consumer Reports επιλέγει επιπλέον τις «10 κορυφαίες επιλογές του 2017». Σε αυτή τη λίστα, η γερμανική μάρκα κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των πολυτελών SUV με το Q7 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Audi όντας το πιο καινοτόμο κι εξελιγμένο SUV στον κόσμο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η μάρκα.

Να αναφέρουμε τέλος, ότι η Consumer Reports είναι μια ανεξάρτητη αμερικανική οργάνωση που ελέγχει, συγκρίνει και βαθμολογεί προϊόντα καθημερινής χρήσης παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα στο μηνιαίο περιοδικό Consumer Reports.

Πηγή autotriti.gr

ee.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.