Jump to content
sun_night

Αναβάθμιση ηχου με το RCD 310

Recommended Posts

Γενικά ρε παιδιά σαν πηγή  λέει τίποτα το 310 και αν μπορώ να το κρατήσω και να επενδύσω σε 2 καλά ηχεία μπροστά ?  Το έχω στο γκολφ μου με τα μαμά ηχεία και μου αρέσει σαν πηγή και ειδικά αυτή η λειτουργία που έχει που πατάς το δεξί κουμπάκι και αλλάζει τους σταθμούς μου αρέσει και το χρησιμοποιώ συχνά και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας που το δουλεύω και με πολυ - λειτουργικό τιμόνι  δεν θέλω να το αλλάξω αν και δεν εχει υποδοχή usb.. Πάραυτα εχει όμως μια θύρα aux κάτω απο τον τεμπέλη και θελω να μάθω αν με εναν αντάπτορα μπορώ να ακούω μουσική απο usb ή απο το κινητό ή καποιο Player με καποιο ειδικό  καλώδιο και αν θα λειτουργεί με τα κουμπιά απο το τιμόνι κανονικά η όχι.

Οσο αφορά την αναβάθμιση "καλά θα μου πείτε που πας με το 310.. " αλλα  προτιμώ να δώσω βάση σε 2 καλά ηχεία μπροστά ή αν χρειαζεται να αλλαξω και τα πίσω αλλα μιας και μπροστά θέλω να ακούω με μεγαλύτερη πιστότητα και καθαρά υποθέτω οτι πρεπει να αλλάξω μονο τα μπροστά :lol:  ,Επίσης εχω μπει σε καποια αυτοκινητα που εχουν tweeter νομιζω τα λένε και παίζουν  αν κατάλαβα καλά της ψιιλές συχνότητες με πολύ λεπτομερια  άλλα πρεπει να τρυπήσω τα πλαστικά και δεν μου αρέσει αυτό (αρα καλό θα είναι να μου προτείνετε και κανεναν μερακλή να μου κάνει τοποθετηση )..  Εκτός τον άλλων θα ήθελα να προσθέσω και έναν καλό ενισχυτή οχι πολλά watt αλλα κατι ποιοτικό ο οποιος να μπορεί  να παίζει λίγο δυνατότερα και να μην παραμορφώνει και γενικά θα ηθελα να δώσω περισσότερη βάση στην ποιότητα και όχι στην ένταση 'οπως καταλάβατε , woofer δεν με ενδιαφέρει γιατί χρειάζομαι το πορτμπαγκάζ ελευθερο ασε που δεν εχω πολλές απαιτήσεις απλά να μπορεί να παίξει ομορφα το μπάσο απο ενα jazz κομμάτι  μου αρκεί. ακούω προτάσεις! 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.