Jump to content
vasillis

προβημα στην πισω πορτα.

Recommended Posts

σημερα παιδια πηγα να ανοιξω την πισω πορτα του πορτ παγκαζ και δεν ανοιγε εκει που ειναι το διακοπτακι ειναι ενα ελαστικο καλυμμα και μεσα φαινεται να εχει σπασει κατι και δεν μπορω να το ανοιξω ξερει παιδια καποιος πως μπορω να το ανοιξω για να εχω προσβαση στην κλειδαρια γιατι δεν βγαινει η ταπετσαρια  :excl:

Link to comment
Share on other sites

Διαβασε στο βιβλιαρακι οδηγιων, σιγουρα θα λεει τον τροπο να το ανοιξεις απο μεσα, ολα εχουν καπου καποιο κρυφο κολπο για αυτην την περιπτωση που χαλασει το εξωτερικο μπουτον.

Link to comment
Share on other sites

το εχω διαβαση δεν αναφερει κατι για το συγκεκριμενο προβλημα θα δοκιμασω να βγαλω την ταπετσαρια εψαξα και στο youtube δεν βρηκα κατι.

Link to comment
Share on other sites

Σε καποια μοντελα εχει απο μεσα διακοπτη εκει που ειναι η κλειδαρια σε αλλα οχι . Εχω αλλαξει κλειδαρια και εχω και φωτο για How to , θα το κανω για να το δεις

Link to comment
Share on other sites

παιδια την ανοιξα την πορτα πανω στην πισω ταπετσαρια εχει μια θηκη για το τριγωνο πισω απο το τριγωνο εχει τρυπα απο εκει με το δαχτυλο χειροκινητα ανοιξα την πορτα.:thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

εβγαλα την ταπετσαρια ξεβιδωσα το πλαστικο που εχει πανω το διακοπτη μεσα υπαρχει ενα μεταλακι που εκτελη τα χρεη του διακοπτη το οπιο ειχε σπασει τωρα θα δω τη θα κανω  παντως ο διακοπτης δουλευη και χωρις αυτο αμα το αφαιρεσης.

Link to comment
Share on other sites

Πως και δεν τον λενε στο βιβλιο μεσα πως να την ανοιξεις, το polo που ειδα χτες απο περιεργεια εχει μια χαραμαδα στο κεντρο της πορτας, που μπενει το κλειδι και συρταρωτα απασφαλιζει την πορτα. Αλλα και σε αλλα αμαξια που ειδα εχουν καποιο κολπο.

Link to comment
Share on other sites

το βιβλιο το touran δεν αναφερει καπου πως ανοιγει η πορτα απο μεσα την τρυπα τυχαια την ανακαλυψα εχει ενα πορτακι και μεσα ειναι το τριγωνο αμα το βγαλης απο πισω εχει μια τρυπα που αν βαλεις το δαχτυλο ακουμπαει μια μεταλικη γλωσσα αμα την πιεσης ανοιγη η πορτα χειροκινητα. Το touran μαλον εχει αυτο το κολπο αλλα δεν το γραφει καπου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.