Jump to content
Cuore_Sportivo

RCD510 σε Golf MK5

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Θέλω να βάλω ένα RCD510 στο Golf μου (του 2006). Ωστόσο, δυστυχώς δεν έχω ιδέα, οπότε θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Για αρχή να αναφέρω ότι με ενδιαφέρει (εκτός από τα κλασσικά ράδιο/cd) να έχει και bluetooth για να συνδέω το κινητό και να δέχομαι κλήσεις, να δέχεται USB και MP3.

 

Έχω βρει αρκετά μεταχειρισμένα και τόσο σε ελληνικά (*μη επιτρεπόμενο @ URL*) και σε ξένα (ebay.com) sites, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι απ'όλα προσφέρουν αυτά που ζητώ και κατά πόσο είναι συμβατά. Αν έχω καταλάβει σωστά, Bluetooth έχουν όσα (κάτω αριστερά) έχουν και το κουμπάκι "Phone", η αυτό δεν παίζει ρόλο.

 

Σχετικά με τη συμβατότητα, έχω ήδη μιλήσει με γνωστά καταστήματα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, αλλά κανένα δεν γνώριζε αν το αυτοκίνητο έχει όλα τα καλώδια που χρειάζονται για την εγκατάσταση... Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να μην έχει το mk5 τα απαραίτητα για το ραδιόφωνο καλώδια που έχει το mk6/7;

Επίσης, ένας μου ανέφερε ότι το μικρόφωνο (για να μιλάς μέσω BT στο κινητό) στα αυτοκίνητα είναι στην οροφή. Επειδή φαντάζομαι το δικό μου δεν θα έχει στην οροφή προεγκατεστημένο μικρόφωνο, και επειδή δεν θέλω να αγγίξει τον ουρανό κανείς, μπορεί κάποιο aftermarket (ή μη) να μπει σε κάποιο άλλο σημείο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου;

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Ριξε μια ματια στο golf- εσωτερικο, εχει νημα γι αυτα που ρωτας


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.