Jump to content
salonikios

golf 6 1.2 tsi προβλημα ηχου στο ρελαντι.

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα. ειμαι νεος στην παρεα. πριν 2 μηνες αγορασα ενα μεταχειρισμενο golf tsi 1.2 του 2011 με μολις 21.000 χλμ  απο την πρωτη στιγμη που το πηρα μεχρι και σημερα που το αμαξι εχει 24.000 χλμ  οταν το βαζω μπρος το αμαξι στο ρελαντι ακουγεται ενας θορυβος μεσα στην καμπινα απο την μερια μπροστα απτον συνοδηγο. αυτος ο θορυβος χανεται αν ακουμπησω εστω και πολυ ελαφρα το γκαζι. πηγα στην αντιπρσωπεια μονο για να ρωτησω αν ειναι προβλημα η θελει κατι. χωρις να το δουνε μου ειπανε οτι ειναι λογικος αυτος ο θορυβος και γινεται γιατι στις στροφες του ρελαντι συγχρονιζονται οι βαλβιδες.  ο θορυβος ομως ειναι πολυ ενοχλητικος και δεν νομιζω να ειναι λογικο. ξερει κανεις που μπορω να το ψαξω λιγο περαιτερω?

 

Link to comment
Share on other sites

Κανε μια ηχογραφηση

Σταλθηκε απο το Samsung Tablet μου

Link to comment
Share on other sites

τσεκαρε μηπως ειναι θορυβος απο τα σωληνακια της βενζινης που περνανε κατω απο το πατωμα απο την πλευρα του συνοδηγου επειδη κανουν συντονισμο και κτυπανε. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εμένα οταν μου αλλαξαν φιλτρο βενζινης δεν μου κουμπωσαν ενα σωληνάκι κατω απο την μηχανη και αυτο ακουγοταν στο ρελαντί. Ισως τραβήχτηκε κατα λάθος και δεν το πηρε χαμπάρι ο μηχανικος. Ευτυχως ο μηχανικος το εντοπισε έγκαιρα και απλά το κουμπωσε.

Edited by kostas31
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.