Jump to content
George3162

vw golf 7 αλλαγη απλων φαναριων με xenon

Recommended Posts

καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ενος γολφ 7 με απλα φαναρια, εχω βρει γνησια φαναρια και ενδιαφερομαι να τα βάλω, ξερει καποιος τι θα χρειαστεί? ταιριαζουν τα pin? εχει κανει καποιος την μετατροπή?

Link to comment
Share on other sites

Θέλεις αντάπτορες και προγραμματισμό, μόνος δεν θα μπορέσεις να εγκαταστάσεις διότι ο προγραμματισμός γίνεται online και χρειάζεται κωδικούς κλειδιά όποτε χρειάζεται να απευθυνθείς σε αντιπροσωπεία.
Για μένα αυτό που μπορείς να κανείς είναι να ρωτήσεις πρώτα σε μια αντιπροσωπεία αν μπορεί να σου παρέχει τα καλώδια ανταπτορες για την μετατροπή μαζί με τα κλειδιά για τον προγραμματισμό, και μετά να προβείς στην αγορά τον γνήσιων φαναριών που βρήκες.


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου έχει δίκιο ο Στέλιος πιο πάνω. Επιπλέον, τα εργοστασιακά Xenon χρειάζονται και αισθητήρες στην ανάρτηση για να ρυθμιζουν το ύψος τους, ενώ αν αυτά που βρήκες είναι τα Top Xenon, έχουν δηλαδή και δυναμικό φωτισμό στροφής, θα χρειαστούν και αισθητήρες στο τιμόνι. Λογικά ούτε η υπάρχουσα καλωδίωση θα επαρκεί. Γενικά, η λογική είναι ότι αν θες Xenon καλύτερα να τα επιλέξεις εξαρχής κατά τη παραγγελία, γιατί μετά είναι πολύ δύσκολο να μπουν τα εργοστασιακά και να λειτουργούν πλήρως, ενώ είναι και αρκετά ακριβό. Υπάρχουν βέβαια ρεπλικες, οι οποίες είναι plug n play, απλά δεν έχεις auto leveling ούτε dynamic corner lighting, όπως θα είχες αν είχαν μπει από το εργοστάσιο.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Τώρα που η VW εγκαταλείπει τα Xenon για τα LED νομίζω ότι καλύτερα να ψάξεις προς τα εκεί.

Link to comment
Share on other sites

προσεχουμε να ανοιγουμε τα θεματα μας στην σωστη ενοτητα...ανοιξες θεμα για τα xenon στην ενοτητα " Απορίες και προτάσεις για τη βελτίωση του vwclub. "

μεταφερθηκε στην σωστη ενοτητα...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.