Jump to content
AUDI7

Όχι στα diesel

Recommended Posts

Όχι στα diesel

Παρά την επιτυχία της στα diesel αυτοκίνητα, η Audi Sport αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάπτυξη κινητήρων που χρησιμοποιούν άλλα είδη καυσίμου. Διαβάστε γιατί.

Η Audi Sport παρόλη την επιτυχία της στην παραγωγή diesel αυτοκινήτων, σκέπτεται να σταματήσει την παραγωγή τους και να εξερευνήσει νέες τεχνολογίες καυσίμου.

Ο επικεφαλής της Audi Sport Stephan Winkelmann όταν ρωτήθηκε για τις συνέπειες του dieselgate δήλωσε: « Yπάρχουν πολλές χώρες όπου το diesel δεν είναι σημαντικός λόγος να αγοράσεις, όπως για παράδειγμα η Ασία και η Βόρεια Αμερική. Δεν είναι χρήσιμο για μας να έχουμε μόνο ένα μοντέλο και ένα είδος κινητήρα να προσφέρουμε, γιατί μειώνει τις επιλογές που δίνουμε. Επειδή χρειαζόμαστε περισσότερα παγκόσμια αυτοκίνητα και ο προϋπολογισμός είναι μικρός, το diesel δεν θα είναι προτεραιότητα μας».

Σύμφωνα με τον Winkelmann, η Audi Sport δεν αντιμετωπίζει μόνο πρόβλημα με το γεγονός ότι όλο και λιγότερες χώρες να θέλουν diesel αυτοκίνητα αλλά καλείται να ξεπεράσει και το μεγάλο κόστος παραγωγής για τα ηλεκτρικά μοντέλα της. Ο ίδιος δήλωσε: «Πρέπει να εξηγήσουμε στους πελάτες μας τις διαφορές ανάμεσα στο RS μοντέλο του σήμερα και στο ηλεκτρικό μοντέλο που θα είναι σε θέση να αγοράσουν. Είναι θέμα μεγέθους, τιμής και στυλ αμαξώματος. Το πιο σπορ αμάξι πρέπει να δίνει και περισσότερα και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο γιατί βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά στη τεχνολογία μας».

Πηγή autotriti.gr

Edited by AUDI7
Link to comment
Share on other sites

  Ολα αυτα μου τα ψιθυρισε ενα πουλακι στο αυτι. Αλλα μου ψιθυρισε και κατι αλλο . Οτι ολα αυτα τα κανουν γιατι τα πετρελαια κρατανε πολλα χιλιομετρα και μπαινουν μεσα οι εταιριες. Εαν δε , εχουν και την δεουσα προσοχη και την πρεπουσα συντηρηση , οι αντιπροσωποι κλαινε με μαυρο δακρι . Αρα τι πρεπει να κανουν ; "Νεες" τεχνολογιες σε στυλ λαγουδακι της Duracell . Φυσικα εκει τα αναλωσιμα ειναι πιο ακριβα και πιο ντελικατα . Μια κουβεντα εχω να πω ...κρατηστε τα ντιζελακια οσο περισσοτερο μπορειτε και μετα απο τετοιες ανακοινωσεις , τα ματια δεκατεσσερα στα σερβις και στα αναλωσιμα ( ναι , για τα λαδια αναφερομαι κυριως ) που χρησιμοποιουνται . Επισημος στοχος τους πλεον ειναι να ξεκανουν τα ντιζελ για να μας κανουν να αγορασουμε νεα μη-ντιζελ ,ηλεκτροκινητα . Την τσεπη τους κοιτανε , δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο . Προσοχη !!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.