Jump to content
vasillis

το clima ανοιγη και κλεινει μονο του

Recommended Posts

παιδια δεν ξερω αν εχει σας τυχη το clima να αναβη και να σβηνει μονο του. Το καταλαβα πριν μερικες μερες ξαφνικα οπως οδηγουσα αρχισα να ζεστενομαι τη εγινε μας επιασε το καλοκαιρακι προωρα κατεβαζω το τζαμι δροσουλα εξω κοιταω το clima ανοικτο το κλεινω. Την αλλη μερα παλι τα ιδια αν εχω το ραδιο ανοικτο δεν το ακουω καθολου μονο αν αρχισω να ζεστενομαι η να κρυωνω δεν επεσα λακουβα μονο του ανοιξε τωρα αρχισε τωρα σβηνει κιολας μονο του.:crazysmile:

Link to comment
Share on other sites

παιδια δε πηγαινε αλλο ανοιγοκλεινε συνεχεια εβγαλα την προσοψη αφαιρεσα τους διακοπτες του clima τους ανοιξα μηπως βρω κατι τελικα του κατεστρεψα περασε απο το μυαλο μου να βαλω του 2011 παροτι εκανε η καλωδιωση επρεπε να αλλαξω και την προσοψη τελικα πηρα το δικο του μεταχειρισμενο με 45 ευρω. Το ωραιο ειναι οτι επεσα πανω σε κατι οργανα απο golf 6 GTI και με ζωσαν τα φιδια γιατι τα εδινε 120 ευρω αν τα επαιρνα μαζι με με τους διακοπτες του clima ΤΑ ΠΗΡΑ τα περασα δουλευουν τα παντα αλλα δεν περνει μπροστα γιατι ειναι ματαχειριμενο και εχει τους κωδικους του im του gti σην του οτι ξεσυντονιστικε το τιμονι και το esp  και ειδαμε και παθαμε να τα επαναφερουμε σε φιλικο συνεργειο με vagcom. 130 ευρω θελουν για νεα κωδικοποιηση των οργανων. Θελω να κανω μια πατεντα για να τα στηριξω δεν ταιριαζουν η βασεις και ειμαστε σε επικοινωνια..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.