Jump to content
ChristosB

λευκές πιτσιλιές στο χρώμα Vw Bora

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά ,

είναι η πρώτη φορά που ανοίγω topic το φόρουμ δεν ξέρω αν το τοποθέτησα σωστά , το θεωρώ ώς ένα πρόβλημα που αναφέρεται στο συγκεκριμένο αμάξι οπότε το έβαλα εδώ.

Λοιπόν βλέπω κατι πολύ μικρές πιτσιλιές σε όλο το αμάξι κ στα τζάμια πιθανόν εκει που το άφησα δεν ξέρω μάλλον έβαφαν αλλά ήταν βράδυ κ δεν παρατήρησα τίποτα εκτός αν έγινε εν κινήσει. Στην αρχή νόμιζα ότι έγινε απο σαμπουάν αυτοκινήτου που πήρα απλά για δοκιμή απο τα Jumbo οχι γιατι παίρνω απλά γιατι μ τελείωσε ένας της bosch που έχω μαζι με το πιεστικό και όπως βρέθηκα είπα να το πάρω τεσπα μετα απο συνομιλία που είχα με τον τεχνικο δντη κ ειπε σε καμία περίπτωση δεν έγινε γινει αυτο απο το σαμπουαν! Τεσπα . το πήγα σε φανοποιό κ μ λέει ότι ειναι πογιά απο μπιτσόλι και οτι να το κάνω με βενζίνη κ θα φύγει κ ότι δεν το αλλοιώνει το χρώμα επειδη τον ρώτησα αρκετές φορές λεω μην μ θαμπώσει το χρώμα τίποτα ή το αλλοιώσει..

 

Εσείς το γνώμη έχετε . είδα κάποιου γενικά στο ιντερνετ οτι παλιότερα η βενίνζη είχει διαβρωτικό τώρα δεν έχει ! ο Χημκός π μίλησα απο την εταιρία μ είπε με οινόπνευμα !

Αφού πήγα κ σε δεύτερο φανοποιό μ είπε να μ δώσει μια ειδική πλαστελίνη και μια αλοιφή (20+10ευρώ) κ θα φύγει απλά θελει υπομονή κ ότι αν το κάνει αυτός θελει 150 ευρώ :Ρ εννοείτε οτι θα το κάνω μονος μου φυσικά .

Κάτι ανάλογο έχει τύχει σε κάποιον  για να μ πεί ακριβώς χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στο χρώμα ?!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.