Jump to content
Toni_power

Προφυλακτήρας εμπρός

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως θα βγάλω τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου Τον μπροστά ??? Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι καλό που να τα λέει όλα αναλυτικά ... Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενη η βοήθεια το αμάξι μου είναι vw passat 3c b6 2009 sedan Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ελα ρε τονι... Όλα καλά??? Κοίτα να δεις η εμπειρία μου με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα λέει να πάρεις αυθεντικό προφυλακτήρα που είναι πανάκριβος... Ο after market κάνει 170 συν την νικελ μάσκα 70 περίπου.... Το βασικό πρόβλημα είναι στο κούμπωμα... Ο αφτερ μαρκετ είτε είναι ευρωπαικός είτε κινέζικός  (καλά ο κινέζος δεν μπαίνει ποτέ αλλά τεσπα) θα έχει 2 προβλήματα.. Το πρώτο στην ένωση του θόλου με τον προφυλακτήρα (υπάρχει κενό 2 με 3 πόντους) και ίσως ένα δεύτερο στην δεξιά η αριστερή βάση όπου θα χάνει σίγουρα ένα πόντο 100%.  Άμα βρεις σε καμιά μάντρα κανένα αυθεντικό να τον πάρεις δώσε και 150 για βάψιμο τοποθέτηση και είσαι αρχηγόπουλο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γιάννη Καλά είμαι μια χαρά και εγώ και το κτήνος δεν έχω κάποιο θέμα με το αμάξι ώστε να θέλω καινούριο προφυλακτήρα αλλά θέλω να τον βγάλω για να τσεκάρω το IC να το καθαρίσω γιατί μπροστά από τα κουνούπια έγινε μαύρο και γιατί θέλω να περάσω και ένα νύχι στο κάτω μέρος και με τον προφυλακτήρα πάνω στο αμάξι είναι πολύ δύσκολο ρε φίλε έψαξα στο ίντερνετ και το μόνο που βρήκα στα αγγλικά ήταν ένα βίντεο που βγαίνει το μασκακι με το σήμα βίντεο με το πως βγαίνει όλος ο προφυλακτηρας δεν μπόρεσα να βρω ποσες βιδες έχει και που για να βγει γνωρίζεις ??? 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.