Jump to content
maximosm

Νέο Dq 381 dsg 7 και απορία

Recommended Posts

Μετα την παραγγελία που έκανα για το νέο GOLF gti 7 performance f/l διάβαζα στο ιντερνέτ ότι το συγκεκριμένο σασμάν έχει όριο τα 380nm ροπής, όσα σχεδόν βγάζει και το αυτοκίνητο370nm. Είναι δυνατόν να έχουν βάλει ένα σασμάν στο αυτοκίνητο που το όριο του είναι όση η απόδοση του αυτοκινήτου; Κάτι παρόμοιο γινόταν και με το προηγούμενο dq250 όπου διαβάζω για όριο στα 350nm και το gti έβγαζε 350nm . Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην τρέχω για καινούριο αμάξι στην αντιπροσωπεία. Σαν βελτίωση το μόνο που θα κάνω είναι εξάτμιση. Πολύ περίεργο μου φαίνεται όλο αυτό.

 

 

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι hardware limits αυτά αλλά software limits, και το δικό μου dq250 είναι και έχω 50 κιλά.

Θα έχεις στα χέρια σου gti και δεν θα βάλεις έστω πρόγραμμα? Δεν λέω αμέσως αλλά κάποια στιγμή απλά πρέπει να βάλεις, θα πας στα 320 hp άνετα και απροβλημάτιστα. Και μείνε εκεί αν δεν θες να ρίξεις χρήμα, αλλά  θα πας να βάλεις εξάτμιση σε μαμά gti? Είναι κρίμα ούτε το ίδιο το αμάξι δεν το θέλει. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι hardware limits αυτά αλλά software limits, και το δικό μου dq250 είναι και έχω 50 κιλά.
Θα έχεις στα χέρια σου gti και δεν θα βάλεις έστω πρόγραμμα? Δεν λέω αμέσως αλλά κάποια στιγμή απλά πρέπει να βάλεις, θα πας στα 320 hp άνετα και απροβλημάτιστα. Και μείνε εκεί αν δεν θες να ρίξεις χρήμα, αλλά  θα πας να βάλεις εξάτμιση σε μαμά gti? Είναι κρίμα ούτε το ίδιο το αμάξι δεν το θέλει. default_tongue.png

Εξάτμιση θα βάλω και μόνο εάν η αντιπροσωπεία το δέχεται χωρίς να χάσω εγγύηση, διαφορετικά μόλις τελειώσει η εγγύηση θα μπει και πρόγραμμα και εξάτμιση. Οπότε δεν είναι θέμα πολύ δίσκου το λιμιτ της ροπής.

Στάλθηκε από το BTV-DL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Όχι βέβαια, τόσο το έχουν ρυθμίσει από το εργοστάσιο εξού και software limit. Αυτό θα πάει περίπατο με το πρόγραμμα.

Για την εγγύηση που λες κατανοητό, αν και σε άλλους εγκεφάλους πας στον βελτιωτή και σου ξαναπερνάει το μαμά file που είχε κρατήσει backup όταν σου βαλε το πρόγραμμα, και δεν αφήνει τίποτα που να ανιχνεύεται όταν σε συνδέσουν στην αντιπροσωπεία για update, δοκιμασμένο αυτό. Ότι υπάρχει βέβαια πιθανότητα να βρουν ίχνη αν θέλουν να το ψάξουν σε βάθος, ισχύει, αλλά δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου καμία περίπτωση. Όπως και να χει κατάλαβα από τα λεγόμενά σου ότι θα έμενες μαμά (χωρίς πρόγραμμα δηλαδή) γενικά, αλλά αφού θα περιμένεις τη λήξη της εγγύησης καλώς. Καλή υπομονή, μετά θα δεις άλλο αμάξι.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.