Jump to content
makisg4

Αυτοματη ενεργοποιηση του Climatronic

Recommended Posts

Σήμερα παρατήρησα ότι όταν το climatronic είναι απενεργοποιημένο και το ανάβω από το κουμπί Auto ενεργοποιείται μαζί και το A/C και θέτει την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς ανεξάρτητα από την θερμοκρασία που έχει ρυθμισμένη όταν το κλείνω. Έτσι ήταν πάντα ή είναι κάποια ρύθμιση? Τον Χειμώνα είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ΔΕΝ ενεργοποιούνταν και το A/C, και όταν άναβε είχε τις ρυθμίσεις με τις οποίες το είχα κλείσει την τελευταία φορά. Μήπως έχει να κάνει με την εξωτερική θερμοκρασία?

Link to comment
Share on other sites

22C default σε εμένα... Επίσης αν ειναι κρύο το μοτέρ και πατήσεις το MAX (αντιθαμπωτικό παρμπρίζ) ανάβει στο LOW ενώ αν το μοτέρ είναι ζεστό... ανάβει στους 22C που είναι η default του auto

Edited by yositosi
Link to comment
Share on other sites

ναι Μάκη, όσες φορές το είδα εκεί είναι (με εξαίρεση όπως σου προανέφερα το LOW όταν το μοτέρ είναι παγωμένο... που λογικά το κάνει για να μην ζορίσει το κομπρεσέρ του κλιματιστικού μέχρι να ζεσταθούν λίγο τα λάδια του)

 

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που το παρακολουθώ πιο προσεκτικά και έχουμε και λίγο χαμηλές θερμοκρασίες νομίζω ότι το αν ενεργοποιηθεί το a/c ή όχι έχει να κάνει με την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η κρίσιμη θερμοκρασία πρέπει να είναι κάπου μεταξύ 22 και 24 βαθμούς... 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.