Jump to content
giannakos94

Πίσω καθισματα σεPolo

Recommended Posts

Τι παίζει με τις πίσω θέσεις στα Polo ρε παίδες ; Μπορούνε να ταξιδέψουν 2 άτομα στα πίσω καθίσματα η ούτε λόγος ; Έχω ακούσει ότι είναι από τα πιο στενά της κατηγορίας 

Δυστυχώς η δίκη μου θέση θα είναι τέρμα πίσω διότι είναι γύρω στο 1,90  αλλά ελπίζω να μπορώ να βάλω 2 δικούς μου πίσω( για 3 εννοείται ούτε λόγος )

Link to comment
Share on other sites

Σε ποια γενιά Polo αναφέρεσαι ακριβώς φίλε μου? Προσωπικα έχουμε μπει σε Polo 6R φίλου μου 4 άτομα, με εμένα κ άλλον ένα πίσω κ οι δύο πάνω από 1.80, ο φίλος μου κοντά στο 1.90 κ ο οδηγός εκεί γύρω. Αν και σχετικά στριμωχτα, δεν θεωρώ πως υπήρχε πρόβλημα. Έχε το νου σου πως συγκρίνω με το δικό μου Golf. Ίσως σε μεγάλο ταξίδι να χρειαστεί στάση για να τεντωθουν λίγο οι πίσω, αλλά για σύντομες διαδρομές δεν έχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

39 λεπτά πριν , faniaros said:

Για το ίδιο μοντέλο μιλάμε ουσιαστικά τότε

Hmm αν ήταν έτσι όπως λες τα ύψη και την παλευαται θεωρώ πως καλά είναι . Αλλά γενικά ακούω ότι οι χώροι είναι πολύ μικροί σε σχέση με τα αλλά της κατηγορίας 

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ πως ισχύει το αντίθετο φίλε μου, μιας κ λόγω του σχήματος του είναι από τα πιο άνετα στη κατηγορία του. Το πορτ παγκαζ είναι σχετικά μικρό κ ίσως η απόσταση μεταξύ των δύο επιβατών πίσω να μην είναι η καλύτερη. Προσωπικά πιστεύω πως αν τα άτομα πίσω είναι μέχρι το 1.80 δεν υπάρχει θέμα. Αν σκοπεύεις να κυκλοφορείς συχνά με άτομα πίσω, πήγαινε κάνε ένα test drive με έναν φίλο σου να σου πει εντυπώσεις κ αν όντως υπάρχει πρόβλημα κοίτα σε Golf ή Octavia

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έτσι πίστευα και γω φιλε .. και άκουγα και γω ότι έχει καλούς  χώρους . Απλά τα καινούργια review από το 16 και μετά όλοι αναφέρουν τα πολύ στενά πίσω καθίσματα .. 

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται όπως είπε και ο @faniaros. Προσωπικά κυκλοφορούσα το καλοκαίρι με ένα νοικιάρικο 6R και μπορώ να πω πως ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος ακόμη και με κόσμο πίσω (και με ένα πορτ παγκάζ με 2 βαλίτσες τεράστιες).

Βέβαια αν το συγκρίνω σε σχέση με το Opel Corsa E που έχω εδώ στην Ολλανδία, όντως το Polo 6R είναι κατά ένα κλικ μικρότερο στους πίσω χώρους. Αλλά δεν το λες και τραγικό ή αρκετό για να σε φοβίσει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.