Jump to content
ainstict

INSP ένδειξη (?)

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum ( δυστυχώς έχω ξεχάσει το account άλλα και το τότε e-mail που είχα δηλώσει και έτσι μπήκα με νέο όνομα ).

 

 

Σήμερα μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, βάζω το κλειδί στην μίζα και με το που το γυρνάω μου εμφανίζει στο καντράν στη θέση τον χιλιομέτρων ( για την ακρίβεια κάτω από τα συνολικά χιλιόμετρα του αυτοκίνητου, εκεί που τα μηδενίζεις και υπολογίζεις τις αποστάσεις ) παύλες ( - - - ), ένα κλειδάκι τύπου σέρβις και την ένδειξη INSP.

 Το αυτοκίνητο έχει 130400 χιλιόμετρα, σέρβις το έκανα πριν 500 χιλιόμετρα. Διαβάζοντας στο internet δεν είναι κάτι ανησυχητικό άλλα γιατί να μου το πετάει;

 

Δοκίμασα κάποιους τρόπους ( να βάλω το κλειδί, να το γυρίσω, μετά να πατήσω για κάποια δεύτερα τον μηδενισμό των χιλιομέτρων κ.λ.π ) άλλα τίποτα. Τι φάση;

 

Πρόκειται για seat ibiza 1.2 του 2005.

 

 

Είχα μείνει ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχανε τα μέλη στις τότε απορίες μου (μπράβο για την δουλειά σας) και είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί μια απάντηση και για το τωρινό μου πρόβλημα.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.