Jump to content
Cool19

Βγάλσιμο ταπετσαρίας

Recommended Posts

Ρε παιδιά, μήπως έχει κανένας κανένα how to(με φωτογραφίες αν γίνεται) για το πως να βγάλω την ταπετσαρία πίσω στο polo? Έβγαλα τη "βίδα" που έχει κάτω από το κάθισμα και ένα άλλο πραγματάκι που έχει στο πλάι, προσπάθησα να την ξεκουμπώσω αλλά δεν κατάφερα πολλά. Ξεκούμπωσε μονο λίγο. Δεν ήθελα να βάλω περισσότερη δύναμη για να μην σπάσω τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Λογικα θα ειναι σαν του 9Ν. Σηκωνεις το πισω καθισμα, βγαζεις το κλιπ (θυμαμαι ειναι κλιπ και οχι βιδα), βαζεις τα δαχτυλα σου στην κολωνα αναμεσα στο λαστιχο της πορτας και την ταπετσαρια και αρχιζεις και τραβας. Κουμπωτη ειναι, αποκλειεται να σπασει εκτος αν σε λενε Κουταλιανο tongue.gif

Σιγα σιγα την τραβας και προσεχεις ιδιαιτερα 2 σημεια: Εκει που ενωνεται με την ταπετσαρια που φτανει μεχρι την πορτα, διπλα στο καθισμα και στην πισω κολωνα αναμεσα σε κολωνα και πλατη καθισματος.

Το βγαλε ειναι ευκολο, η επανατοποθετηση μετα θελει προσοχη για να κουμπωσουν τα κλιπς ακριβως πανω στο σασι.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς προσπάθησα να κάνω. Την ξεκούμπωσα λίγο, ξεκούμπωσα και ένα κλιπ με κατσαβίδι αλλά παρακάτω δεν μπορούσα! Τόση δύναμη θέλει?! Πονάνε οι άκρες των δαχτύλων μου από το τράβηγμα! Anyway, θα ξαναδοκιμάσω και αν δεν τα καταφέρω θα τους πω να μου τη βγάλουν εκεί που θα βάλω τον συναγερμό.:D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.