Jump to content
stauros2653

Προβλημα αυτοματο σασμαν πασσατ 1.8 τ 20ν

Recommended Posts

Αν και καθυστερημενα γραφω ελπιζοντας σε γνωμες απο αυτους που εχουν η ειχαν αυτο το αυτοκινητο,λοιπον το προβλημα ειναι το εξης:οταν σταματαω  η κοψω ταχυτητα χωρις να σταματησω εντελως, πχ σε κοκκινο φαναρι που γινεται πρασινο,και πατησω ξανα γκαζι νιωθω πατιναρισμα η καλυτερα να μην εχει παρει ταχυτητα κατι σαν να μην προλαβε να κατεβασει και η θα πατησω φρενο η θα περιμενω 1-2 δευτερα για να κομπλαρει η ταχυτητα.ελπιζω να το περιεγραψα καλα.τι λετε ηρθε η δυσκολη ωρα?η πρεπει να κανω κατι αλλο? Προσφατα αλλαξα λαδια και φιλτρο (σασμαν).

Link to comment
Share on other sites

Το υποψιαζομαι αλλα σε εναν σασμανα θεσσαλονικη που πηγα μου ειπε με μια βολτα που το πηγαμε τα χιλια μυρια με τελικη αποψη που κοδτιζει 2000 ευρο.ενω ενας αλλος απλα να αλλαξω τα λαδια γιατι αυτα που ειχαν μπει πριν πολλα χιλιομ.ειχαν λαθος κωδικο(ειχα το μπουκαλι) παιζει τοσο συμαντικο ρολο οκωδικος την στιγμη που αυτα που εχει,γραφει στο μπουκαλι οτι ειναι συμβατα?

Link to comment
Share on other sites

ο κοδικος παιζει ρολο αλλα προσοχη στα λαμογια γιατι χρεωνουν οτι νανε...... υπαρχει και το vwvortex.com που έχει αρκετο υλικο για αυτοματα.... 

Link to comment
Share on other sites

Τελικα με πρακτικους τροπους μεταγκισα 1 ολοκληρο λιτρο λαδι πριν δακρυσει απο την ταπα,εννοειται σε σωστη θερμοκρασια και ξεκουραστο κινητηρα,οπως ευτηχως η δυστηχως ειδα στο youtube,εκανα και τις οδηγιες βαζοντας μια μια ταχυτητες και ξανασυμπλρωνοντας λαδι και στην δοκιμη 150 χιλ.ειλικρινα ειδα βελτιωση κατα χωρις υπερβολη 90% οποτε αν δεν εγινε καπιο κακο ηδη απο πριν μαλλον διορθωθηκε το θεμα.ευχαριστω για τις συμβουλες.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.