Jump to content
GOLFAKI 4

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ meeting @ Αττική, 19/11/2017, ΣΕΦ

Recommended Posts

 

Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub,

 

Λαμβάνοντας υπόψιν τα δρόμενα δεν θα μπορούσαμε να μην οργανώσουμε την επόμενη μας συνάντηση. Η αυτοκίνηση καταλαμβάνει τον πρωταρχικό κοινό μας σκοπό. Και λέμε πρωταρχικό γιατί δεν είναι και ο μοναδικός μιας και η διασκέδαση, η γνωριμία αλλά και η συζήτηση για τα αγαπημένα μας vw οχήματα αποτελούν επίσης προτεραιότητα μας.

 

Αντικείμενο μας αυτή τη φορά η έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017" που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο.

Το ραντεβού μας ορίζεται για την Κυριακή 19/11/2017 και ώρα 10:30 στο πάρκινγκ δεξιά της λιμνούλας στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ.

Εκεί θα σας περιμένουμε όλους παλιά αλλά και νέα μέλη μέχρι τις 11:00 οπότε και θα οδηγήσουμε όλοι μαζί έως τον χώρο της έκθεσης. 

Ελάτε με την δική σας παρέα να γνωρίσετε το Hellenic VWClub και να διαφημίσετε το όχημα σας στον πιο διάσημο καμβά της χώρας.

 

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ της λέσχης, το εισιτήριο εισόδου των vip μελών, που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως την 17/11/2017, θα καλυφθεί από το ταμείο της λέσχης.

 

Ενημερώστε μας για την παρουσία σας για την ορθή οργάνωσή μας.

 

Ακολουθούν χάρτες των σημείων ενδιαφέροντος.

σημείο προσυνάντησης: ΣΕΦ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

 

Με εκτίμηση 

Hellenic VWClub

 

 

3b1ecd0ab2cacb07138d6a9c097ec25f.jpg

Edited by GOLFAKI 4
Link to comment
Share on other sites

Θα είμαι και εγώ μαζί σας, καθώς έχω καιρό να σας δω!!! Εχθές που πήγα στα εγκαίνια (μέσω της δουλειάς μου) είδα πολλά ακυκλοφόρητα υπέροχα VW... και όχι μόνο!!!

Link to comment
Share on other sites

Θα σας βρω στην είσοδο πάρκινγκ της έκθεσης για να μη κάνω κύκλους!

Link to comment
Share on other sites

Να εμφανιστω και εγω αυριο που λογο δουλιας δεν παταγα στης πρωιγουμενες συναντήσεις

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.