Jump to content
Giannosvw

Ανεβαζει μεχρι 3000 στροφες

Recommended Posts

Χαιρεται εχω ενα προβλημα στο vw polo TDI diesel .Ανεβαζει μεχρι 3000 στροφες με ολες τις ταχυτητες και απο οτι καταλαβαινω εχει μπει σε safe mode . Το πηγα σε συνεργειο και δεν μπορουσαν να βρουν τι ειναι ωσπου εβαλαν ενα καθαριστηκο το οποιο θα καθαριζε τα μπεκ , αφου εφαγα το πετρελαιο και δεν ειδα αλλαγη το πηγα  στην αντιπροσωπία της vw και το εβαλαν στο διαγνωστικό το οποιο δεν εβγαλε τιποτα . Εδω και 2 μερες ψαχνουν να βρουν τι ειναι και δεν μπορουν εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ? 

Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Καλησπέρα φίλε.

Πατησα το πρόβλημά σου στα αγγλικά στο google. Έβγαλε κάποια forums, πολλοί πήγαν άλλαξαν αισθητήρα γκαζιού, δεν επιδιορθώθηκε το πρόβλημα όμως. Σε ένα νήμα βρήκα πως ένας άλλαξε κάτι που το αναφέρει ως Engine Temp Sender & λέει πως το πρόβλημα επιδιορθώθηκε.

Ποιο μοντέλο έχεις αν επιτρέπεται, 1.2 ή 1.4 & ποιου έτους;

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα !!! Εχω το 1600cc του 2010 !

Δεν εχει αναψει καποιο λαμπακι.Ξερεις αν εχει το προβλημα που γραφεις πιο πανω αν θα το εβγαζε το διαγνωστικο ? 

Edited by Giannosvw
Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Δυστυχώς δεν γνωριζω, ούτε είδα κάτι να αναφέρει το άρθρο. Ψάχνοντας λίγο ακόμη, είδα κάποιες αναρτήσεις πως αυτή η αδυναμία στροφών πάνω από 3.000 (limp mode το αναφέρουν) μπορεί να προκαλείται επίσης από το σύστημα εξάτμισης των καυσαερίων κοντά στο EGR (μη ρωτάς, ό,τι καταλαβαίνεις, καταλαβαίνω). Ψαχτο λίγο και εσύ, βρες 1-2 πιθανές λύσεις & μίλα το με τον τεχνικό σύμβουλο της επίσημης ή κάποιον τεχνικό που εμπιστεύεσαι, αυτό προτείνω.

Εντωμεταξυ, θα ελπίζουμε να έχει τύχει σε κάποιο άλλο παιδί από εδώ μέσα το ίδιο θέμα & να γράψει.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα . Πηγα παλι σημερα το πρωι ρωτησα αυτα που μου ειπες αλλα δεν ηταν τιποτα απο αυτα και δυστηχως ακομη δεν μπορουνε να βρουνε τι ειναι. 

Link to comment
Share on other sites

On 22/11/2017 at 9:06 ΜΜ, Giannosvw said:

Χαιρεται εχω ενα προβλημα στο vw polo TDI diesel .Ανεβαζει μεχρι 3000 στροφες με ολες τις ταχυτητες και απο οτι καταλαβαινω εχει μπει σε safe mode . Το πηγα σε συνεργειο και δεν μπορουσαν να βρουν τι ειναι ωσπου εβαλαν ενα καθαριστηκο το οποιο θα καθαριζε τα μπεκ , αφου εφαγα το πετρελαιο και δεν ειδα αλλαγη το πηγα  στην αντιπροσωπία της vw και το εβαλαν στο διαγνωστικό το οποιο δεν εβγαλε τιποτα . Εδω και  αρκετες μερες ψαχνουν να βρουν τι ειναι και δεν μπορουν εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ? 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.