Jump to content
Tyreburner

Λάστιχα σε Polo Gti 6R

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά

 

Θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι μου και είμαι ανάμεσα σε Dunlop sportmax rt2 και σε Michelin Pilot sport 4 σε διαστάσεις 215/40/17. Θέλω γνώμες ή αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, Yokohama Advan Neova AD08 R, αν και είναι στην κατηγορία extreme performance (max performance είναι τα δύο που γράφεις), είναι βασικά ένα κλικ κάτω από ημισλίκ στο στεγνό, χωρίς τις αδυναμίες των ημισλίκ στο βρεγμένο και ειδικότερα στα λιμνάζοντα, και δεν μιλάω εγκυκλοπαιδικά, τα φοράει η queen στο υβρίδιο ibiza cupra dsg 290 άλογα και έχουν δοκιμαστεί παντού. Αν δεν είχα τη λόξα των ημισλίκ σίγουρα αυτά θα φορούσα και στο golf. Είχαν λάβει μέρος και σε time attack φορεμένα σε βελτιωμένα evo, όπου βγήκαν με μικρή διαφορά πίσω από τα Toyo R888 (εκ των κορυφαίων ημισλίκ). Με μια γρήγορη αναζήτηση πρέπει να είναι στην τιμή των ps4 ή λίγο πιό ακριβά και έχουν καλό treadwear για ελαστικά αυτής της κατηγορίας.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.