Jump to content
koval

Δυστυχως μου κλεψανε το αυτοκινητο

Recommended Posts

 Καλημερα στο team,

 πριν απο δυο μερες (ξημερωματα πεμπτης) ημουν ο επιλαχων !

 Ενα ασημι golf 6 του ΄10 το οποιο προσεχα σαν τα ματια μου , παρολο που ημουν ξυπνιος εκεινη την νυχτα επειδη λυσομανουσε ο αερας δεν καταλαβα τιποτα .

 Πριν απο περιπου 10 μερες το αμαξι βγηκε απο φαναρτζη στην κυριολεξεια σαν καινουργιο με  καινουργιους μασπιεδες και αλλα βαψιματα .... με τον ανθρωπο (φαναρτζη) εχω συνεργαστει αρκετες φορες στο παρελθον,ωστσοσο  και να μην θελω να συνδεσω καταστασεις με ολα αυτα που ακουω θεωρω πολυ πιθανων να εχει να κανει με αντιγραφη κλειδιου απ το φαναρτζιδικο.

 Στο πεζοδρομιο βρηκα ολο το τζαμι (προφανως της πορτας του οδηγου) .

  Η ερωτηση μου ειναι η εξης , γνωριζετε αν με την αντιγραφη του κλειδιου και του immobilaizer μπορουν να ανοιχτουν και οι πορτες ηλεκτρονικα οπως γινετε και με το εργοστασιακο κλειδι?

 Γιατι αν ισχυει κατι τετοιο προφανως η κλοπη δεν εγινε με αντιγραφη κλειδιου .

 Το μονο που με παρηγορει (ψευτοπαρηγορια αλλα τελος παντων) ειναι οτι υπαρχει ασφαλεια απο ολικη .

 Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι σχετικα με τα κρητητρια των ασφαλειων για την αποζημειωση ... πανε με την αντικειμενικη αξια μεταπωλησης του αυτοκινητου , με το ποσο για το οποιο ειναι ασφαλισμενο το αυτοκινητο η καπως αλλιως?

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

Πανε με το την αξια αποκτησης του μοντελου σου σαν μεταχειρισμενο αναλογα με την χρονια σου και με το ayto τριτη πχ που εχει τιμες αναλογα του ποτε ειναι το αυτοκινητο.και οχι με το εξοπλισμο.εκτος αν ειχες κανει φανταζομαι με φωτογραφιες και τιμολογια αναβαθμιση στην ετησια αποζημιωση της ασφαλειας σε περπτωση κλοπης λογω ειδικου εξοπλισμου.εχτρα. που κ παλι συζητιεται..

Link to comment
Share on other sites

Θα το καρφιτσώσω να φαίνεται

 

Εύχομαι να το βρεις το συντομότερο!

 

Θα μπορούσες αν θες να γράψεις και που (περιοχή κλπ λεπτομέρως) είχες το αυτοκίνητο και αν κάποιος έχει μια πληροφορία αν θες πμ η να πάει σε ΤΑ.

Edited by nikdev
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kαλησπερα νικο ,

 σ ευχαριστω πολυ μακαρι να βρεθει !!

 Στην περιοχη του καματερου ειναι tsi , πενταθυρο ,ασημι με ηλιοροφη ,ελαφρως χαμηλωμενο με διακοσμητικο τελικο,εχει καποια χαρακτηριστικα το αυτοκινητο οπως προφυλακτηρα και μασκα απο gti (χωρις το λογοτυπο gti) , πισω smoke φαναρια ,φιμε τζαμια , ζαντες 17 borbet  με ταπες vw και λογοτυπο πισω mtm .

 Ειναι αρκετα χαρακτηριστικο οποιος εχει καποια πληροφορια μπορει να μου στειλει πμ η να καλεσει στην ασφαλεια αγ. αναργυρων.

 

 Να βαλω και φωτο?

Link to comment
Share on other sites

Δημοσιευω φωτο απ το αυτοκινητο μου .

 Οι  μονες διαφορες ειναι οτι τωρα εχει μασπιεδες (τυπου r) και καθρεπτες μαυρους με αυτοκολητο βυνιλιο αλλα  δυστηχως δεν προλαβα ουτε φωτο να το τραβηξω .

DSC_0169.jpg

DSC_0172.jpg

IMG_20170610_204209.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα ρε γαμώτο , φίλε μου σου εύχομαι να βρεθεί σώο και ολόκληρο . Οι πινακίδες πιστεύω θα ήταν πολύ χρήσιμες , έχεις αριθμούς από σασί ? (αυτός που είναι στο παρ πριζ)

Link to comment
Share on other sites

Μακαρι φιλε μου αυτο λεω κι εγω!!Ναι τον εχω το αριθμο πλαισιου .

 Τι πινακιδες νομιζω ειναι προτιμοτερο να μην τις διμοσιευσω .

Link to comment
Share on other sites

Μακαρι να το βρεις, αλλα οι πινακιδες επρεπε να ειναι το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να γραψεις, γιατι αν τυχει και δει καποιος το νουμερο θα το αναγνωρισει.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου εχεις δικιο επειδη ομως  γινονται διαφορα περιεργα και η ψυχολογιας μας δεν ειναι η καλυτερη δεν θα θελα να διμοσιευσω πινακιδες ,αλλωστε εχει καποια χτυπητα χαρακτηριστικα που νομιζω οτι αν το δει καποιος θα το καταλαβει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.