Jump to content
ermis1975

Φανοποιείο VW-AUDI (αντιπροσωπεία)

Recommended Posts

Θα ήθελα, όποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποιο φανοποιείο επίσημης αντιπροσωπείας Kosmocar, να μου πει αν έμεινε ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα και ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο. Επίσης αντιμετωπίσατε πρόβλημα να βρείτε αυτοκίνητο αντικατάστασης ?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, είχα μία χαζή που ήρθε πίσω μου και με χτύπησε σχετικά ελαφριά όσο ήμουν σταματημένος. Δεν πήρε καμία βάση ευτυχώς αλλα έφαγε χρώμα και με την αντιπροσωπεία του Φιλοσίδη έγινε πάλι καινούριος, οπότε μπορώ να πω ότι είμαι σίγουρα ευχαριστημένος. Επίσης όταν μόνος μου ως ηλίθιος που χτύπησα την πόρτα του συνοδηγού, με χρήση της μεικτής μου φέρανε καινούρια και μπήκε επάνω, οπότε και εκεί μπήκε κουτί.

Edited by Spyrakos
Link to comment
Share on other sites

για ψαξου για βαφες ppg που είναι κορυφαιες...ποιοι τα χρησιμοποιουν αθηνα.αυτοι παντως της ppg έχουν μάθει πολύ κοσμο να βαφει και λογικα απτους άσχετους αυτοί πρέπει να είναι καλύτεροι...στην αθηνα δεν εχω εντοπίσει ακόμη της προκοπής φανοποιο...δυστυχώς...η ppg ξερω ότι την χρησιμοποιουν οπελ και εκει δεν παω επομένως στην αθηνα δεν ξερω τι έχουν εκπαιδεύσει ..αλλά από επαρχία που τους έμαθα στα Ιωάννινα είχα μείνει με την δουλεια και το αποτέλεσμα των εκει φανοποιών που δουλεύαν την ppg και είχαν εκπαιδευτεί  στην αθηνα από αυτούς...

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ειμαι εντός εγγύησης και εντός ασφαλιστικής κάλυψης, θα πάω σε ενα φανοποιείο αντιπροσωπείας. Η δουλειά δεν ειναι μεγάλη. Μια γτατζουνιά ειναι στο προφυλακτήρα. Αν έφταιγα εγώ θα το επισκεύαζα τοπικά. Απλά βλέπω οτι δίνουν δύσκολα αυτοκίνητο αντικατάστασης και το αργούν πολύ! Οπότε άντε να περιμένω 20 μέρες ακόμα, να πάω σε κάποιον που να μην έχω πρόβλημα με τη βαφή. Μπιμπίκια, τρεξίματα, σκόνη σε όλο το αμάξι κλπ. Τα έχω περάσει με άλλο αμάξι κατά καιρούς. 

Link to comment
Share on other sites

Guest TRiBaL_23

Αγόρασα και έβαψα πριν 5-6 χρόνια δυο καθρέφτες (τα καπάκια τους δηλαδή) στην καρεντα της Βουλιαγμένης. Μια χαρά έγιναν και διατηρούνται αλλά δεν ήταν και καμιά σπουδαία δουλειά απο άποψη δυσκολίας για να τους προτείνω ανεπιφύλακτα. Τώρα πάλι χρειάζεται να βάψω δυο γρατζουνιές σε προφυλακτήρα Golf 5 GTi και πραγματικά το σκέφτομαι πολύ αν θα πρέπει να πάω εκεί ή να ψαχτώ για αλλού...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.