Jump to content
Giannis K

Αγορα μεταχειρισμενου Polo BlueGT 150hp

Recommended Posts

Καλησπερα,θα ηθελα την αποψη σας στο θεμα αγορας αυτοκινητου.Ειμαι αναμεσα σε Polo bluegt 150ps 3θυρο του 2017  με 15.000 χιλιομετρα τα οποια εχουν γινει μεσα στην αντιπροσωπεια και σε καινουριο πολο του 2018 1.0 tsi 95hp comfortline 5θυρο.Επειδη μου ειχαν δωσει το συγκεκριμενο bluegt για 2 μερες ειχα ενθουσιαστει με το αυτοκινητο ( επιδοσεις ποιοτητα εσωτερικου κλπ).Θα ηθελα να μαθω:

 

-1) αν καποιος γνωριζει για τους συγκεκριμενους κινητηρες πιθανα προβληματα.Κατ'εμε λογο της τοποθετησης τους στα καινουρια Α4 2018 1.4 tsi 150 ACT δεν νομιζω να εμφανιζουν προβληματα οπως οι κινητηρες twincharge απο τα polo gti και scirocco.Επισης σκοπο για να βελτιωσω τον κινητηρα αργοτερα δεν εχω λογο της εγγυησης που θα εχει το αυτοκινητο οποτε το θεμα προβληματων που θα δημιουργηθουν λογο προγραμματος δεν με ενδιαφερουν πολυ.

-2)Θα ηθελα να μαθω και εσεις τι πιστευετε οτι αξιζει πιο πολυ ενα αυτοκινητο με 15.000 χιλιομετρα που το καλοκαιρι του 2017 ειχε τιμη 18500$ ή να παρω το καινουριο polo που καινουριο θα εχει σχεδον 15000$; (το bluegt  θα το παρω αρκετα πιο φθηνα απο οτι το καινουριο πολο)

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Test drive Polo V με 150hp Vs νέο Polo VI. Δύσκολο το δίλημμα. Από τη μια θα ήθελα με κλειστά μάτια το bluegt, από την άλλη θα φοβόμουν μη μου βγαλει μακροπρόθεσμα κάποιο πρόβλημα, κυρίως σε τουρμπίνα, λόγω του τρόπου που είθισται να οδηγείται στο test drive. Προσωπικά, κατά πάσα πιθανότητα θα επέλεγα το συγκριτικά αρκετά πιο αδύναμο καινούριο, λόγω του παραπάνω (όχι πως δε θα έχει θέματα & το νέο μοντέλο, κάποια κουσούρια βγάζει & αυτό). Να υποθέσω πως η προσφερόμενη τιμή του bluegt είναι η ίδια με το νέο;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα, θα ειναι πιο φθηνο το bluegt  και δεν ειναι αμαξι test drive απλα λογο σχεσης που εχω με την αντιπροσωπεία μου δόθηκε για καποιες μερες.

Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI
3 hours ago , Giannis K said:

Καλησπερα, θα ειναι πιο φθηνο το bluegt  και δεν ειναι αμαξι test drive απλα λογο σχεσης που εχω με την αντιπροσωπεία μου δόθηκε για καποιες μερες.

Καλησπέρα φίλε μου, με συγχωρείς για το αυθαίρετο συμπέρασμα. Προσωπικά, επειδή θα με ένοιαζε με ποιον τρόπο έχουν γίνει αυτά τα 15.000χλμ., αν μέσω της σχέσης που έχεις επαληθεύσεις πως έχουν γίνει με ομαλό & στρωτό τρόπο τα χλμ. & επειδή είναι & πιο φθηνό, αλλάζω την αρχική μου τοποθέτηση & παίρνω το bluegt.

Link to comment
Share on other sites

Θα παω την Δευτέρα και θα ρωτήσω τα πάντα για το αυτοκίνητο. Αν εχουν γινει  με φυσιολογική χρήση τα χιλιόμετρα πιστεύω αξίζει αρκετά σε σχεση με το καινούριο.  Απο θεμα κατανάλωσης ειναι ελαχιστη η διαφορά (0.5λτ/100χλμ περιπου) εφοσον εχει και το σύστημα  απενεργοποίησης κυλίνδρων. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. 

Link to comment
Share on other sites

φίλε Γιάννη καθαρά προσωπική άποψη , το gt το κυνηγούσα και εγώ και ημουν στο τσακ για να το πάρω, και το έχασα για λίγα λεπτά, καλό αμάξι και πολύ καλύτερο από τα θέματα που ειχε το gti. 

 

δεν ξέρω πόσο το βρηκε εσύ αλλα πάνω από 12.000€ δεν θα τα έδινα , να ξερεις όμως για ένα τέτοιο αμάξι το ότι ειναι τριθέσιο ειναι λιγο χαντάκωμα στην μεταπώληση του στο μέλλων, καλύτερα να δεις το ιδιο σε πενταθηρο 

Εγώ σε πενταθηρο το είχα βρει από την karenta στα 11.000€                    

Link to comment
Share on other sites

1 λεπτό πριν , Giannis K said:

Καλησπέρα Ominus αν επιτρέπεται  πιο μοντελο ειχες βρει και ποια περίοδο; Π.χ. Pre-facelift 140hp ή facelift 150hp

καλησπέρα και σε σένα.

 

αν μπεις αυτί την στιγμή στο car. g r έχει  ένα πενταθυρο, σαν αυτο που ηθελα να πάρω. το αμαξι το βρηκα τώρα τέλος του 2017 (λιγο πριν αλλαξει ο χρόνος) αλλα όπως  είπα το έχασα για λιγο. 

 

ήταν με καμια 45.000€ ήταν η του 2013 η του 2014       

Link to comment
Share on other sites

Ενα στην νεα μάκρη λες. αυτο κοιτούσα τωρα.Απλα αυτο που λεω εγω να παρω εχει  το καινουριο εσωτερικο σαν του  polo gti του 2018. Αυτο που λες για την μεταπώληση ισχύει ,αλλα  δεν υπάρχουν γενικα bluegt οποτε δεν ξερω την υποτίμηση που εχουν. Αλλα στα ιδια λεφτά απο το να παρω polo gti του 2010 χωρις οθονη κλπ με το συνήθως προβληματικό dsg και κινητήρα 1000 φορες το bluegt

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς σαν αυτο που είδες είχα βρει εγώ, όπως το βλέπεις στης φωτογραφιες ιδιο.

 

από GTI στο είπα και πριν ειναι καλύτερη επιλογή το GT. 

 

Προσωπικά όμως εγώ θα το επαιρνα μόνο 5θυρο.     

Link to comment
Share on other sites

Αμα εχουν καποιο 5θυρο εννοείται οτι θα παρω το 5θυρο.Θα κανω update την Δευτέρα λογικα. Ευχαριστώ πολυ 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ειναι καλό, αν μπορέσεις και το βρεις η αν δεν βιάζεσαι για άμεση αγορά χτύπα 5θυρο, πάντως εμένα ποιο πολύ μου αρέσει το εσωτερικό αυτο που είδες στης φώτο, παρά αυτο που λες εσυ. 

 

η τελική απόφαση ειναι δική σου :hi:    

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.