Jump to content
Bandicoot

τιμονι πολλαπλων χρησεων και οθονη

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα , νέος χρήστης polo 2012' ( καλως σας βρήκα :D ) έχω να κάνω μία ερώτηση . Έχω το απλό τιμονι( σκετο ) και χωρίς οθόνη.  Εχω βρεί τιμονάκι πολλαπών χρήσεων ( αν δεν κάνω λάθος έχει και το cruise control πανω στο τιμόνι ) και μια οθόνη ( δεν είμαι σιγουρος οτι ειναι απο polo, όλα τα μοντέλα φοράνε την ίδια οθόνη?) , γίνεται λοιπον να τα βάλω στο δικό μου? το βλέπω πολύ άδειο και με "ξενερώνει" αλλα βλέπεις οταν δεν υπαρχει το χρημα να το πάρεις ετοιμο προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές. Και παλι καλως σας βρήκα και ευχαριστω πολυ οσους αφιερώσουν λιγο χρονο .

Link to comment
Share on other sites

Θα σου απαντήσω "γενικά" φίλε στη "γενική" σου ερώτηση- ένα λάθος που γίνεται συχνά στα φόρουμ.

Τα αυτοκίνητα (όπως και κάθε τεχνολογικό προϊόν σήμερα) είναι πολύπλοκα και σύνθετα. Χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς.

Είναι σαν να ρωτάς για μια 4αδα αλουμινένιες ζάντες που βρήκες αν κάνουν στο polo. Φυσικά υπάρχουν χιλιάδες αλουμινένιες ζάντες για polo αλλά αν δεν μας πεις διαστάσεις, καρέ κλπ δεν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος.

Σε όλα τα vw, όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα ελέγχονται αναλογικά ή ψηφιακά μέσω canbus από κάποιο control module. Για να συνεργαστεί λοιπόν το πολυλειτουργικό τιμόνι πρέπει να ξέρεις το επίπεδο (low/mid/high) του steering wheel module που έχει το polo σου. Δεν ξέρω τι έχεις βρει αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει τιμόνι με cc.

Το ίδιο ισχύει και για την οθόνη. Μιλάς για vw οθόνη? Για aftermarket κινέζικη? Επίσης 100αδες οι επιλογές.

Συμβουλή: google is your best friend και για το φόρουμ και για το internet. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με ειδικευμένα συνεργεία.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.