Jump to content
XIONOULIS

MK2 TIGUAN-RLINE PLUS 1,4 ,DSG 6 SPEED ,4M,EA211,CZA ,RTMG HYBRID 150PS to 2++!!! the first hybrid MK2....

Recommended Posts

εδειξε και 7.2 λιτρα τα 100 για αυτους που ασχολουνται με την καταναλωση σε μοτερ βενζινης στα 1100 χλμ μεχρι τα 130 σε εθνικη.οσο στρωνεται το μοτερ πεφτει

Link to comment
Share on other sites

ουτε η γυναικα μου  δεν ξερει...χαχαχα αλλου ειδους ερωτησεις ναι.

Link to comment
Share on other sites

Πανεμορφο!!!

η ζαντα 19αρα ;

σαν κινητηρας πως σας φανηκε? (αν και ειστε στο στρωσιμο ακομα)

 

 

Link to comment
Share on other sites

o κινητηρας για μπροστινη κινηση ειναι ιδανικοτατος...μεσα στην πολη τελειος.σε ταξιδι σαν τετρακινητο κουραζεται μετα τα 160+.εκει θελει προγραμμα το τετρακινητο γιατι ενα ενα τα χλμ δεν ειναι γρηγορα...αμα δεν πανε πανω απο 3 παει αργα.τελικη 200 τα εχει.

και για τετρακινητο μεσα στην πολη ειναι τελειο.απλα οπως ειπα σε ταξιδι τα 160+ ειναι περιοχη οπου ο 150ρις κουραζεται απο εκει και πανω.πρεπει να γινει 200 αλογα με αναπρογραμματισμο και θα πεταει  μετα χωρις τα εξοδα του διλιτρου:thumbsu:...πανε και απο 25 τα κιλα ροπης σε 32.οπου ειναι το τελειο.πιστευω για μεχρι τα 150+ χλμ.

 

ναι η ζαντα 19αρα το δινει απτο εργοστασιο,ιδανικοτατο προφιλ...πολυ μεγαλη επιφανεια λαστιχου.ανεβαινεις σωστα και πεζοδρομια πχ χωρις να χτυπησεις ζαντα αλλα και σε λακουβα ειναι τελειο χωρις να πεταει βυζι το προφιλ του.προσοχη ομως στην 20αρα γιατι εκει αλλαζει το σκηνικο.

 

 κ μια εν κινηση καθοδον dragster θηβας 

28870985_10215579466737960_1330129733525962752_o.jpg

Edited by XIONOULIS
Link to comment
Share on other sites

κόμμα με την γυναίκα πρέπει να κάνεις εσύ...χαχαχαχαχαχαχαχα 

μειοψηφία είμαι πλέον έχω 2 κόρη και σύζυγος. άλλα η χούντα και η τρομοκρατία του μην πειράζεις δεν θα περάσει!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

On 30/3/2018 at 1:14 ΠΜ, XIONOULIS said:

Το προστατευτικο αυτό θα το πηγαίνει σε μαύρο χρώμα?? Ή χτυπάει πολύ? 

Edited by PITvasilis
Link to comment
Share on other sites

On 30/3/2018 at 1:14 ΠΜ, XIONOULIS said:

wyM4Gh.jpg

Το προστατευτικο αυτό θα το πηγαίνει σε μαύρο χρώμα?? Ή θα χτυπάει πολύ? 

Edited by PITvasilis
Link to comment
Share on other sites

καλα βγαινει και σε αλλα χρωματα νομιζω...επειδη ειναι πλαστικο...αμα θες καλυπτεις την κατω πλευρα του που εχει διπλης οψεως ταινια και το βαφεις με ενα σπρει μαυρο πχ..μαυρο στο μαυρο δεν θα φαινεται τιποτα...αυτο ειναι απτα ευκολακια  ...αλλα και παλι μπορει να ερχεται και σε μαυρο...εγω το ειδα παντως πολυ καλο, σε ποιοτητα μου αρεσε...και δεν ηταν ψευτονικελ κτλ...ουδετερο χρωματακι και γερο..

 

Edited by XIONOULIS
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Γειά σου χιονουλη, Κώστας από Δράμα, ενδιαφέρομαι για το 1,4 150ps 4motion dsg6 το οποίο θα πάω να παραγγείλω την Τρίτη, γράψε 2 λόγια για τις εντυπώσεις σου, πιο πολύ την κατανάλωση έχω στο νου μου λόγω 4motion, από golf 5 1.6fsi έρχομαι, κ καλή ανάσταση

 

 

 

κωστα απο δραμα καλησπερα και καλη ανασταση. οσο αφορα την καταναλωση μου με ρωτας ,σε ταξιδι το αυτοκινητο στα πρωτα χιλιομετρα θα δειχνει κανα 8.αρι οσο το στρωνεις τοσο θα πεφτει κ η καταναλωση του.εγω την εφτασα στα 7,2 με κανα 120 χλμ την ωρα σε εθνικη οδο.μεσα στην πολη μπορει να δεις απο 9 εως και 10.5 σε σπορτ mode.αμα πηγαινεις και ποιο οικονομικα σιγουρα θα δεις και ποιο κατω μαλλον...εγω απλα το ψιλοπαταω γιατι μου φαινεται οτι δεν παει αφου εναλλασω τον χιονουλη με αυτο και βουλιαζω περισσοτερο το πενταλι για ν ακαταλαβω οτι φευγει...μην ξεχνας οτι ειναι τετρακινητο.εχει ενα βαρος της ταξεως των 1600 κιλων. που σημαινει οτι τα 150 αλογα ειναι επαρκης για μεσα στην πολη και σε ταξιδι μεχρι τα 140 .απο εκει και μετα θες περισσοτερη δυναμη,δηλαδη θα χρειαζοτανε ενα προγραμμα για να παει στα 200 ωστε να δειξει πραγρατικα το μοτερ για το τι ειναι ικανο...τωρα το περνεις με 25 κιλα ροπη που απλα μας τσουλανε....οκ με 200 θα παει στα 32 που κοιταζω οτι οι περισσοτεροι τα πανε ρεβο,απρ,ετιονερς και οποιον θες πανω κατω.εγω το περιμενω αυτο τουλαχιστον αφου το ξεχρεωσω πρωτα η τα 4 χρονια της εγγυησης...οτι ερθει πρωτα.

σαν αισθηση οδηγησης ειναι στοιβαρο πολυ και τερας...ποιο πλατυ και απτο γκολφ και ποιο μεγαλο ,βλεπεις εχει το καινουργιο πατωμα και φουσκωσε σε πλατος...μεσα ειναι premium μπορω να πω...αμα το εχεις εξοπλισει κιολας ριχνει ανετα στα αντιστοιχα της κατηγοριας του και δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απτα αντιστοιχα bmw η mercedes της αξιας του.

Εχει πολυ καλη ποιοτητα κυλισης και εχει πολυ καλη μονωση μπορω να πω...δεν ακουγεται τιποτα απο εξωτερικα μεσα στην πολη και μεχρι τα 120-130 που παω εγω.κατι θορυβους αεροδυναμικης που ακουω απο αλλα ,μελη λογω καθρεπτων σε εμενα δεν κανει κατι τετοιο ακομη ,αν και θα το ειχα δει  μπαμ νομιζω...

 

 

 

 

Edited by XIONOULIS
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.