Jump to content
AUDI7

Το Audi A8 «Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2018»

Recommended Posts

Κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 82 δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 24 χώρες απ’ όλο τον κόσμο, ανακήρυξε το Audi A8 «Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2018».

 

Σύμφωνα με την επιτροπή, αρχικά το Α8 εντυπωσιάζει με τη συνολική του παρουσία όσους το αντικρίζουν. Σε αυτήν, έρχεται να προστεθεί το υποδειγματικό περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας που απολαμβάνουν οδηγός και επιβάτες, παράλληλα με κυριολεκτικά ότι πιο σύγχρονο και hi-tech έχει να επιδείξει σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία σε επίπεδο τεχνολογίας και ασφάλειας.

Συνεχίζοντας την αιτιολόγησή τους, τα μέλη της επιτροπής εκθειάζουν την οδική συμπεριφορά του μοντέλου και τη συνολική αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός, παράλληλα με την ηγετική θέση που έχει ήδη κατακτήσει το νέο Α8 στην κατηγορία του, τόσο ως συνολικά κορυφαίο πακέτο όσο και λαμβάνοντας υπ’ όψη το τρίπτυχο πολυτέλεια/επιδόσεις/τιμή, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο σε αυτή την κατηγορία μοντέλων, όπου προκειμένου να αποκτηθεί το «απόλυτο» αυτοκίνητο, ο υποψήφιος αγοραστής δεν φείδεται χρημάτων!

 

«Το βραβείο αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή τόσο για την Audi όσο και για το κορυφαίο μας μοντέλο», δήλωσε ο Peter Mertens (Πίτερ Μέρτενς), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi AG, με ευθύνη για την Τεχνική Ανάπτυξη της μάρκας. «Το νέο Audi A8 είναι ένα μοντέλο που οδηγεί την καινοτομία σε πρωτόγνωρα επίπεδα, ένα αυτοκίνητο που διαθέτει – χωρίς υπερβολή – στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης. Θέτει νέα στάνταρ στην αυτοκινητοβιομηχανία με το πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου μέσω αφής, την ευρεία χρήση ηλεκτροκίνησης και το τεχνολογικό υπόβαθρο αυτόνομης οδήγησης, είναι ένα μοντέλο κυριολεκτικά από το μέλλον».

 

Το νέο A8 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm της Γερμανίας. Επιπλέον των κορυφαίων υλικών και του ασύγκριτου επιπέδου κατασκευής που αγγίζει τα όρια του χειροποίητου, διαθέτει μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού όπως ηλεκτρομηχανική ανάρτηση που «διαβάζει» το δρόμο και προετοιμάζει το αυτοκίνητο ανάλογα, δυναμική τετραδιεύθυνση και HD Matrix LED φωτιστικά σώματα με τεχνολογία laser. Όσον αφορά στην άνεση, και μόνο η αναφορά του συστήματος μασάζ ποδιών για τους πίσω επιβάτες, δείχνει πόσο ψηλά έχει θέσει η Audi τον πήχη και στο συγκεκριμένο τομέα!

 

Πηγή newsauto.gr

Audi-A8-1000-1.jpg

Audi-A8-640-2.jpg

Audi-A8-640-1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.