Jump to content
AUDI7

Ήρθε το Audi e-tron Vision Gran Turismo

Recommended Posts

Να κατασκευάσει στην πραγματικότητα το Audi e-tron Vision Gran Turismo, το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε για τις ανάγκες του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού, Gran Turismo, έκανε πράξη η φίρμα παρουσιάζοντας το μοντέλο.

Το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο πρόκειται για ένα νέο ηλεκτρικό τετρακίνητο supercar το οποίο και θα συμμετάσχει σε κάποια events στο πλαίσιο των αγώνων της Formula Ε που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

Το μόλις ένα πρωτότυπο του γερμανικού μοντέλου κατασκευάστηκε στο εργαστήριο παραγωγής της Audi στο Ingolstadt της Γερμανίας και το καθιστά το πρώτο αυτοκίνητο που αρχικά σχεδιάστηκε για ηλεκτρονικό παιχνίδι και στη συνέχεια κατασκευάστηκε ως πλήρως λειτουργικό μοντέλο.

Υπεύθυνα για την κίνησή του είναι τρία ηλεκτρικά μοτέρ, εγκατεστημένα, ένα στον μπροστά άξονα και δύο στον πίσω, με τη συνδυαστική ισχύ να ξεπερνάει τους 810 ίππους αλλά και τα 1.000 Nm ροπής, που σύμφωνα με την Audi να ισχυρίζεται πως μπορεί να κάνει τα 0-100 σε μόλις 2.5 δευτερόλεπτα.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η Audi έχει επιβεβαιώσει τρία μοντέλα που θα κατασκευαστούν υπό το λογότυπο e-tron και συγκεκριμένα το SUV e-tron quattro, το e-tron Sportback και το e-tron GT.

Τα δύο πρώτα αναμένεται να παραχθούν στο εργοστάσιο της εταιρείας στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, ενώ σε ότι αφορά το SUV όπως όλα δείχνουν θα λανσαριστεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Αναφορικά με το e-tron GT πρόκειται να κατασκευαστεί στο ργοστάσιο Bollinger Hof της Audi Sport στο Neckarsulm της Γερμανίας, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να σχεδιάζονται για το 2020.

Τέλος, επιστρέφοντας στο e-tron Vision Gran Turismo η Audi ανακοίνωσε πως επέλεξε τον Ιταλό Rinaldo "Dindo" Capello αλλά και την Rahel Frey να οδηγήσουν το μοντέλο στα events στο πλαίσιο των αγώνων της Formula Ε.

Πηγή autotriti.gr

πο.jpg

ποοο.jpg

ποο.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.