Jump to content
MAGAIVER

Πρόβλημα με αντλία πλύσης τζαμιών

Recommended Posts

Καλησπέρα, πριν από μία εβδομάδα διαπίστωσα ότι η αντλία πλύσης τζαμιών δεν δούλευε αν και είχε νερό, με αποτέλεσμα να είναι εκνευριστικό αν ο δρόμος έχει νερά. Επίσης δουλεύανε κανονικά οι υαλοκαθαριστήρες και δεν ακουγότανε ο θόρυβος που κάνει το μοτέρ. Κατά την μετάβασή μου στο συνεργείο, αρχικά ελέγξαμε όλες τις ασφάλειες για παν ενδεχόμενο και προχωρήσαμε στην παραγγελία και αντικατάσταση του μοτέρ (αντλίας). Μόλις το βάλαμε να δουλέψει πάλι υπήρχε το ίδιο πρόβλημα. Αφού βάλαμε το όχημα στον εγκέφαλο μας έβγαλε βλάβη στο ρελέ αντλίας υαλοκαθαριστήρων. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την αντικατάσταση του ρελέ με κωδικό 404 (το γράφει επάνω με μεγάλα άσπρα γράμματα) που υπάρχει στην ασφαλειοθήκη κάτω από το αριστερό ντουλαπάκι. Απλά αναφέρω τα παραπάνω σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα με την αντλία να αρχίσει από την φθηνή αντικατάσταση του ρελέ το οποίο ο καθένας μπορεί να ο κάνει.

 

Το συγκεκριμένο ρελέ είναι το παρακάτω, απλά το τραβάς, βγαίνει και βάζεις το νέο. Αν και ξέχασα, αναφέρομαι σε passat 1.6 fsi 2008.993201-300x300.jpg

Edited by activious
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.