Jump to content
GEOZN8

Νέο Κλειδί σε Vw Mk5 με immobillizer.

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή κατηγορία αλλά έχω πελαγώσει.. Εχτές το μεσημέρι ήμουν στην γνωστή διασταύρωση στην Φιλαδέλφεια εκεί που έγινε η φιέστα και αφού ήπιαμε καφεδάκι κλπ φύγαμε πήγα και σε 2-3 αλλά μαγαζιά στο Γαλάτσι και μόλις έφτασα σπίτι είδα ότι έχασα το κλειδί από το άλλο μου αμάξι.. Ένα VW κλειδί με immobilizer. Ήμουν πριν εκεί στη Φιλαδέλφεια μια ώρα και ρωτάω όλα τα μαγαζιά τριγύρω Φαντάσου σε ένα σουβλατζίδικο Βρήκα κάτι άλλα κλειδιά από άλλα αυτοκίνητα που τα είχε χάσει κάποιος άλλος ότι να ναι δεν ξέρω έψαχνα ρώταγα παντού τίποτα ακόμα... Πήγα και στα άλλα 2-3 μαγαζιά, αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα τι άλλο θα μπορούσα να έκανα...??! Πόσο πάει ένα νέο κλειδί για να βγάλω?? 

Link to comment
Share on other sites

Είχα ανοίξει ένα topic το 2011 σχετικά με καινουριο κλειδί (φυσικά εμένα μου το είχαν κλέψει)

Ρίξε μια ματιά εδώ --> https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/topic/46369-sos-sos-sos/

Συγκεκριμένα για τιμές (το 2011,τώρα δεν ξέρω αν είναι στα ίδια επίπεδα) κοίτα εδώ --> https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/topic/46369-sos-sos-sos/&do=findComment&comment=453543

Υ.Γ Το κλειδί είναι αυτό 1.jpg

 

Ελπίζω να βοήθησα!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα τα κοιτάξω. Καλό απόγευμα. 

Link to comment
Share on other sites

Λουκέτο

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.