Jump to content
Panagiotis giannopoulos

Προβλημα με auto hold

Recommended Posts

Γεια σε ολους. Αναφερω σαν προβλημα το auto hold. Πολλες φορες αφου ειναι ενεργοποιημενο δεν με αφηνει να φυγω απο σταση. ΘΑ ορεπει πρεπει να βγαλω ταχυτητα κ να ξαναβαλω για να φυγω. Στο επομενο φαναρι παλι τα ιδια με αποτελεσμα να αφηνω απενεργοποιημενο για να μην εχω προβλημα. Πολλες επισκεψεις σε αντιπροσωπεια μ. Δεν εβζαζε σφαλμα. Κατι ψιλοupdate που εκαναν διορθωνοταν και μετα απο μερες παλι τα ιδια. Ενας φιλος σε καπιοο φορουμ εγραφε οτι πατοντας το συμπλεκτη κατα το αναμα της μηχανης μεχρι τερμα το προβλημα εξαφανιζοταν. Το εφαρμοσα κ δεν το κανει εδω κ ενα μηνα με καθημερηνη χρηση. Ξερω ομως οτι το προβλημα παραμενει. Εχει κανεις τετειο προβλημα παρομοιο; Κ αν εχει βρει τη λυση; Αναφερομαι σε gilf 7 tdi 1600cc μοντελο 2017.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε μου. 

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ. Πήγα στην αντιπροσωπεία και κάναμε τις τελευταίες ενημερώσεις που βγήκαν τον Φλεβάρη. Έπειτα δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.