Jump to content
Roberts

Βεντιλατέρ λειτουργεί μόνο με το AC αναμμένο! - Golf mk4 1.6

Recommended Posts

Αν δεν έχω αναμμένο το AC η θερμοκρασία πηγαίνει κοντά στα κόκκινα μέσα σε 10-15 λεπτά οδήγησης και δεν λειτουργεί κανένα από τα 2 ανεμιστηράκια. Μόλις ανάψω το AC ανάβουν και τα 2 και η θερμοκρασία πέφτει σχεδόν αμέσως στη θέση της στο 90 οπού και παραμένει μέχρι και μισή ώρα οδήγησης. Παραπάνω δεν δοκίμασα. Το βεντιλατερ σχετικά καινούριο, 6μήνου με λίγα χιλιόμετρα στο γκολφάκι. Tι λέτε να φταίει; :hmm:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ φίλε Τάσο. Βρήκα χρόνο επιτέλους και το άλλαξα (είμαι της μοτοσυκλέτας) και έπαιρνε μπρος το βεντιλατέρ μια χαρά και ταυτόχρονα κρατιόταν η θερμοκρασία στο 90. Όμως... καθώς το οδηγούσα, ακουγόταν περίεργα ο κινητήρας και δεν "τράβαγε" όπως έπρεπε. Μετά από περίπου ένα μισάωρο οδήγησης πάρκαρα και περίμενα με αναμμένη τη μηχανή μέσα στο αμάξι να κατέβει η κυρία. Λόγω ζέστης άνοιξα το AC στο κρύο και από το πουθενά η θερμοκρασία εκτινάχθηκε στο 115-120! Τελικά σήμερα αγόρασα ένα θερμοστατη και τον άλλαξα και αυτόν και όλα καλά (μέχρι στιγμής), με ac, χωρίς AC, "σκίσιμο", σταματημένος, κίνηση, ανηφόρες. Θέλω να ελπίζω πως είχαν χαλάσει και τα 2...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.