Jump to content
GEOZN8

Βάση Αφαλού Κλειδαριάς Πρόβλημα.

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Και έτσι ξαφνικά στο jetta mk5 2008 που έχω βγάζοντας το κλειδί δεν κλειδώνει το τιμόνι.. Και αφού βγει το κλειδί μπαίνει μεν αλλά και δύσκολα γυρνάει για να πάρει μπρος το αμάξι.. 

Μου είπαν όχι για κλειδαριά αλλά για την βάση Αφαλού Κλειδαριάς αν κατάλαβα καλά.. Κάνα 140 με 150 καινούργια με εργασία.. Έλυσα καπάκια τιμονιού αλλά πρέπει να βγει και η πλακέτα μπας και έβαζα ψιλό σπρέι αλλά το άφησα.. Τι λέτε να κάνω παίζει να την βρω μεταχειρισμένη αξίζει λέτε η μόνο καινούργια ?? 

Link to comment
Share on other sites

Φίλε το κλειδί όταν προσπάθησες να το βάλεις στην κλειδαριά μπήκε μέσα ή μπλόκαρε στην είσοδο; Σε μένα σε golf v 07 tsi δεν έμπαινε το κλειδί  καθόλου μέσα και δεν κλείδωνε το τιμόνι, έβαλα σπρέι γραφίτη και το χτύπησα με το πίσω μέρος ενός κατσαβιδιού οχι δυνατά μερικές φορές και ξεκόλλησε. Από τότε το κάνει μερικές φορές όποτε του βάζω το σπρέι και ΟΚ. Πάντως με το καιρό δείχνει να ξεκόλλησε-έφτιαξε.Σαν ανταλλακτικό κλειδαριά (μηχανικό μέρος) έχει 150€+50 εργατικά και μια εβδομάδα παράδοση από Γερμανία (μοναδικότητα κλειδιού) ,μια μέρα τοποθέτηση.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.