Jump to content
kouliss

Tour Day @ Αττική, 24/6/2018, Παραλία Αλικές

Recommended Posts

Posted

2018-daluz.png

Αγαπητά μέλη,

Το Hellenic VWClub σας καλεί σε μια καλοκαιρινή εξόρμηση για μπάνιο στην Χαλκίδα, στο beach club DALUZ, στην παραλία Αλυκές Δροσιάς, την Κυριακή 24 Ιουνίου, για να κάνουμε όλοι μαζί απολαυστικές βουτιές και να διασκεδάσουμε!

Το ραντεβού είναι για τις 8:50 το πρωί της Κυριακής στο κόμβο της παλιάς Renault (Λεωφ. Θεσσαλονίκης - Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - 38.049532, 23.743054) στη Φιλαδέλφεια Η αναχώρηση θα γίνει αυστηρά στις 09:00 με προορισμό την παραλία, όπου θα μας περιμένουν θέσεις στάθμευσης και χώρος για να αράξουμε στο beach club DALUZ.

Εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα … και το χαμόγελο σας! Μια συνάντηση με πολύ … νερό!

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να έλθετε μόνοι ή με την δική σας παρέα! Φυσικά θέλουμε να φέρετε μαζί σας και τα VOLKSWAGEN οχήματα σας για να τα θαυμάσουμε!

Δηλώστε την συμμετοχή σας έως την Παρασκευή 22/6 με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή ψευδώνυμο και αριθμός ατόμων που θα σας συνοδεύουν.

Είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε έγκαιρα ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε χώρο για όλους μας, μια και την Κυριακή η παραλία θα είναι γεμάτη! Για αυτό άλλωστε το μαγαζί έχει ζητήσει να συγκεντρωθούμε σχετικά νωρίς στον χώρο.

Υπενθυμίζουμε οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους pmr και να έχουν εφοδιάσει το όχημα τους με τα κατάλληλα καύσιμα.

Συμμετοχές:

• Kouliss + eFfIeT
  • chris_87
  • Tasos555 + 1
  • AgUPaki + 2
  • TsakasG40
  • Darth_Cotsos
  • mommygti
  • Carolina Savva
  • thunder-j +1
  • Nikosrocco

Posted

Εκτός απροόπτου θα είμαι παρών..!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ειμαςτε και εμείς μέσα 3 άτομα

Posted

Εκτός απροόπτου παρών

Posted

Θα έρθω! Και ελπίζω να καταφέρω να ξυπνήσω για να έρθω... :P

Posted

δυστυχώς εμείς για άλλη μια φορά θα πάρουμε απουσία. ελπίζουμε στην επόμενη....

Posted

@Nikosrocco συσκευή walkie talkie πιο εξελιγμένη... δες εδώ!

Posted
[mention=30642]Nikosrocco[/mention] συσκευή walkie talkie πιο εξελιγμένη... δες εδώ!
Εγώ που δεν εχω δεν μπορω να ρθω;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1
Posted
Εγώ που δεν εχω δεν μπορω να ρθω;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά και μπορείς.!!

• Like 1
Posted

Καλημερα ομαδαρα!!
Θα ερθω, 1 ατομο!!13d581aa28b578743fb4947de693b303.jpg

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted

Θα ειμαι και γω παρων αν προλαβουμε το ραντεβου λογω βενιαμιν συνεπιβατη....

Δυο ατομα λοιπον και μισο...

Posted

Στο αρχικό θέμα έχουν σημειωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής ως στιγμής.

Posted

Το απρόοπτο τελικά ήρθε...Μου πήραν το δίπλωμα και δεν θα μπορέσω να είμαι παρών..!!

Posted

Θα έρθω κι εγώ στη θέση του Chris_87 +1

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted

Θα έρθω κι εγώ στη θέση του Chris_87 2 ατομα

• Like 1
Posted

Χρήστο δεν πειράζει. Να αμέσως βρέθηκε αντικατάσταση. Χα χα.
Συν 2 η Μαριαλένα.

Επίσης αν μας πιάσει βροχή... Όλο και κάτι άλλο θα βρούμε να κάνουμε. Όρεξη να υπάρχει.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted
4 hours ago , kouliss said:

Χρήστο δεν πειράζει. Να αμέσως βρέθηκε αντικατάσταση. Χα χα.
Συν 2 η Μαριαλένα.

Επίσης αν μας πιάσει βροχή... Όλο και κάτι άλλο θα βρούμε να κάνουμε. Όρεξη να υπάρχει.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ μέσα +1

On 11/6/2018 at 7:55 ΜΜ, kouliss said:

2018-daluz.png

Αγαπητά μέλη,

Το Hellenic VWClub σας καλεί σε μια καλοκαιρινή εξόρμηση για μπάνιο στην Χαλκίδα, στο beach club DALUZ, στην παραλία Αλυκές Δροσιάς, την Κυριακή 24 Ιουνίου, για να κάνουμε όλοι μαζί απολαυστικές βουτιές και να διασκεδάσουμε!

Το ραντεβού είναι για τις 8:50 το πρωί της Κυριακής στο κόμβο της παλιάς Renault (Λεωφ. Θεσσαλονίκης - Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - 38.049532, 23.743054) στη Φιλαδέλφεια Η αναχώρηση θα γίνει αυστηρά στις 09:00 με προορισμό την παραλία, όπου θα μας περιμένουν θέσεις στάθμευσης και χώρος για να αράξουμε στο beach club DALUZ.

Εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα … και το χαμόγελο σας! Μια συνάντηση με πολύ … νερό!

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να έλθετε μόνοι ή με την δική σας παρέα! Φυσικά θέλουμε να φέρετε μαζί σας και τα VOLKSWAGEN οχήματα σας για να τα θαυμάσουμε!

Δηλώστε την συμμετοχή σας έως την Παρασκευή 22/6 με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή ψευδώνυμο και αριθμός ατόμων που θα σας συνοδεύουν.

Είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε έγκαιρα ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε χώρο για όλους μας, μια και την Κυριακή η παραλία θα είναι γεμάτη! Για αυτό άλλωστε το μαγαζί έχει ζητήσει να συγκεντρωθούμε σχετικά νωρίς στον χώρο.

Υπενθυμίζουμε οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους pmr και να έχουν εφοδιάσει το όχημα τους με τα κατάλληλα καύσιμα.

Συμμετοχές:

• Kouliss + eFfIeT
  • chris_87
  • Tasos555 + 1
  • AgUPaki + 2
  • TsakasG40
  • Darth_Cotsos
  • mommygti
  • Carolina Savva
  • thunder-j +1
  • Nikosrocco

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.