Jump to content
AUDI7

Nέα έκδοση για Audi R8

Recommended Posts

Η Audi ισχυρίζεται πως η έκδοση αυτή είναι η πιο «ικανή» και προσφέρει στο μοντέλο ακόμα περισσότερη κάθετη δύναμη.

Μία νέα έκδοση Audi Sport Performance Parts μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αγοράσουν το R8 V10 Plus, με την μάρκα να ισχυρίζεται πως είναι το πιο ικανό στο δρόμο, χάρη σε μια σειρά αναβαθμίσεων που έλαβαν χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το γερμανικό supercar λαμβάνει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο που δοκιμάστηκε στην ειδική σήραγγα της Αudi και προσφέρει στο μοντέλο περισσότερη κάθετη δύναμη, βελτιώνοντας συνολικά τις επιδόσεις του στον δρόμο. Το R8 V10 Plus προσφέρεται ακόμη νέες ποδιές Audi Sport, καινούρια αεροδυναμικά βοηθήματα, 20άρες μοναδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, κεραμικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω, νέο πίσω διαχύτη κ.α. Η μάρκα αναφέρει ότι όλες αυτές οι αλλαγές αυξάνουν την κάθετη δύναμη στα 250 κιλά (100 περισσότερα από αυτά του εργοστασιακού) όταν το R8 κινείται στα 330 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, προσφέρεται πλούσια επένδυση από δέρμα Alcantara, πίσω κάμερα, καθίσματα bucket με επένδυση από Fine Nappa δέρμα, σύστημα πλοήγησης, το Virtual Cockpit σύστημα κ.α

Η έκδοση αυτή θα προσφερθεί για μόνο 44 αυτοκίνητα, με τα 5 από αυτά να αφορούν την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και να είναι δεξιοτίμονα. Η τιμή υπολογίζεται στις 176.560 λίρες ( 200.000 ευρώ).

Πηγή autotriti.gr

 

11222.jpg

Limited-Edition-Audi-R8-V10-Plus-3-e1531303031185.jpg

Limited-Edition-Audi-R8-V10-Plus-2-e1531303053698.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.