Jump to content
BillR

Τοποθέτηση κάμερας οπισθοπορείας

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!Στο scirocco είχα το rcd 510 το οποίο αντικαταστάθηκε πριν λίγες ημέρες με το rcd 330.Μιας και υποστηρίζει το συγκεκριμένο και κάμερα οπισθοπορείας αγόρασα μια μάρκας bizzar η οποία μπαίνει στο ένα απ´τα δύο φώτα πινακίδας.Έκανα την εγκατάσταση μόνος μου και έχω το εξής πρόβλημα:Η οθόνη δείχνει απ´την κάμερα μία φορά μόνο μετά το γύρισμα του κλειδιού και μετά εμφανίζει μήνυμα στην οθόνη ότι δεν υπάρχει κάμερα.Επίσης αν δείχνει απ την κάμερα ενώ εχω το αυτοκίνητο γυρισμένο στην μπαταρία και το βάλω μπρος κάνει κάτι παράσιτα η οθόνη και μετά εξαφανίζεται η ένδειξη της κάμερας εμφανίζοντας πάλι το μήνυμα ότι δεν υπάρχει κάμερα.

Να προσθέσω πως έχω πάρει ρέυμα απ´την όπισθεν με το κόκκινο και το μάυρο/κόκκινο καλώδιο αλλά φέυγει και ένα κόκκινο καλώδιο απ´το κίτρινο rca καλώδιο που δεν το έχω βάλει κάπου.Που πρέπει να το βάλω αυτό;Τι πρέπει να κάνω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ΑΚΡΙΒΏΣ πως είναι σε vw αλλά Επειδή  λες για τα παράσιτα που σου κάνει, σε Ford με εργωστασιακη Πηγή (Καλή ώρα όπως εσύ) ειχε κάτι τέτοια θέματα με εσένα. 

 

Αυτό που έκανε ήταν να βάλει και ένα ειδικό ρελε (νά το πω έτσι ) το οποίο εξαφάνιζε τα παράσιτα και έδειχνε κανονικά.

 

Νομίζω λέγετε ground loop isolator  

https://www.google.gr/search?q=ground+loop+isolator&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj5xMWHuYndAhXB3SwKHbwIC_UQ_AUIESgB&biw=600&bih=960

 

Edited by OMINUS
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά!Μήπως ξέρετε αν έχει υποδοχή reverse το rcd 330 ώστε να συνδέσω ένα κόκκινο καλώδιο που έρχεται απ'την κάμερα πίσω στην οθόνη?

Link to comment
Share on other sites

Ρίξε μια ματιά κι εδώ.

 

Δεν κατάλαβα τι θες να συνδέσεις, ποια είναι η κάμερα πίσω στην οθόνη?

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

Περισσεύει ένα κόκκινο καλωδιάκι που φεύγει απ´το rca της κάμερας και μου είπαν ότι πρέπει να μπεί στην θύρα reverse της οθόνης.Έχει το rcd 330 τέτοιο πράγμα;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά η κάμερα δούλεψε τελικά αλλά έχω το εξής πρόβλημα...

Αν παίρνει ρεύμα μόνο απ'το φως της όπισθεν λειτουργεί μόνο μία φορά ανά γύρισμα κλειδιού μίζας...

Αν της δώσω ρεύμα από ασφαλειοθήκη απ'το άλλο κόκκινο καλωδιάκι που έχει μαζί με το rca που φτάνουν στην οθόνη τότε δουλεύει μια χαρά αλλά το αριστερό λαμπάκι της όπισθεν και οι αισθητήρες που είναι συνδεμένοι δουλεύουν μόνιμα...Τι μπορώ να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.