Jump to content
AUDI7

Αποκαλύφθηκε το Audi SQ2

Recommended Posts

Ενόψει της επίσημης πρώτης εμφάνισης που θα γίνει σε λίγες ημέρες στο Παρίσι, η Audi αποκάλυψε επίσημα το νέο SQ2.

 

Ξεκινώντας από αυτό που ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο, το νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας έρχεται με 300 ίππους και 400 Nm ροπής, ισχύς η οποία προέρχεται από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων που βρίσκουμε και στο S3. Η συγκεκριμένη μονάδα προσφέρει στο νέο SUV τη δυνατότητα να πιάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4.8δευτερόλεπτα, πριν φτάσει την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική ταχύτητα των 250 χλμ./ώρα.

Όπως είναι φυσικό το νέο μοντέλο της Audi είναι εξοπλισμένο με το σύστημα τετρακίνησης quattro, αλλά και ένα S tronic αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

Από κει και πέρα το SQ2 έρχεται με ζάντες 18 ή 19 ιντσών, ενώ σε σχέση με τις μικρότερες εκδόσεις βρίσκεται κατά 20 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος χάρη σε ένα σπορ σύστημα ανάρτησης, το οποίο το καθιστά πιο ευέλικτό στις δύσκολες στροφές. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του στάνταρ εξοπλισμού είναι τα LED φωτιστικά σώματα, τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος.

 

Για να μπορέσει το μοντέλο να διαχειριστεί την περισσότερη δύναμη, η Audi πήρε την απόφαση να εγκαταστήσει πιο μεγάλα φρένα και συγκεκριμένα 340 χιλιοστά μπροστά και 310 χιλιοστά πίσω, ενώ όποιοι επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν οι δαγκάνες να έχουν κόκκινο χρώμα αντί για το κλασικό μαύρο. Τέλος στο εσωτερικό στάνταρ θέση έχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Το νέο Audi SQ2 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο για τους εκπροσώπους τους Τύπου ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου και για το κοινό δύο ημέρες μετά.

56cc320e-2019-audi-sq2-e1538144248213.jp

Πηγή autotriti.gr

Link to comment
Share on other sites

Επίσημο: Audi SQ2 με 300 άλογα

 

Η Audi παρουσιάζει το SQ2 στο περίπτερό της στην έκθεση του Παρισιού. Το μοντέλο διαθέτει πιο επιθετικό σώμα, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, LED προβολείς, ζάντες 18″ ή 19″ και ισχυρά φρένα διαστάσεων 340 mm μπροστά και 310 mm πίσω. Στο εσωτερικό του συναντάμε σπορ τιμόνι, σπορ καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλουμινένια διακοσμητικά όπως επίσης δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις.

Κάτω από το καπό, υπάρχει ο 2,0-λιτρος turbo τετρακύλινδρος κινητήρας απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με αυτόματο S Tronic κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Η κίνηση περνά στον δρόμο σε όλους τους τροχούς μέσω του Quattro συστήματος, με το SQ2 να έχει χαμηλότερη ανάρτηση κατά 20 mm, προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης, με το ESP να μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως.

Οι πωλήσεις του Audi SQ2 θα ξεκινήσουν στα τέλη του έτους, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται από τις αρχές του 2019.

rrrrr.jpg

rr.jpg

rr4.jpg

rr1.jpg

r5.jpgrr2.jpg

Πηγή autoblog.gr

 
Edited by AUDI7
Link to comment
Share on other sites

Μετά την ανάκληση 435 Volkswagen T-Roc στην Ελλάδα, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει για τον ίδιο λόγο και 197 Audi Q2.

 

Συγκεκριμένα η ανάκληση αφορά τα Q2 με χειροκίνητο κιβώτιο και κινητήρα 1.0 TSI, παραγωγής Φεβρουαρίου 2016 έως Ιουνίου 2018, στα οποία μπορεί υπό ορισμένες συνθήκες να δηλωθεί λανθασμένα στον εγκέφαλο κινητήρα κατά τη λειτουργία ρελαντί ότι είναι επιλεγμένη ταχύτητα, παρόλο που είναι επιλεγμένη η «νεκρά». Στην περίπτωση αυτή υπάρχει το ενδεχόμενο κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου – υπό συγκεκριμένες συνθήκες – να προκληθεί ανεπιθύμητο λύσιμο
του ηλεκτρονικού φρένου στάθμευσης (EPB) κατά το άφημα του συμπλέκτη και ενώ δεν έχει επιλεγεί ταχύτητα. Το παραπάνω σύμπτωμα δεν εμφανίζεται όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Audi της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνει αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου ESC, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Audi στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmo*μη επιτρεπόμενο @ URL*.

 

Πηγή εδώ 

https://www.autoblog.gr/2018/11/23/anaklhsh-197-audi-q2-sthn-ellada/

 

 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.